Connect with us

FOTO GALERİ

“Bu el kimin?” demeye kalmadı..!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sosyal medya hesabından merak uyandıran bir paylaşım yaptı. ‘FETÖ’cülerin, PKK’lıların ve bilumum kaçkınların sözcüsü’ diyerek CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na seslenen Bakan Soylu, “4 sorunun 3’ü cevaplandı dördüncüsü de yarın. Üzülüyorum ama Mansur, Akşener, Ekrem ellerini ovuşturacak” ifadelerini kullandı. Kim olduğu belli olmayan biri ile el sıkışan CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafını paylaşan Soylu, o kişinin kimliğini yarın açıklayacağını belirtti. Ancak, bir saatten daha kısa bir sürede Twitter kullanıcıları Soylu’nun sır gibi sakladığı fotoğraftaki kişiyi ifşa etti.

Published

on

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu,  Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun gizemli bir fotoğrafını kullandı.

Fotoğrafta Kılıçdaroğlu,  fotoshopta yüz kısmı kesilmiş, kimliği belirsiz birisi ile el sıkışıyor. Fotoğraftaki kişinin kim olduğu sosyal medyada merak konusu oldu.

“4 SORUNUN 3’Ü CEVAPLANDI DÖRDÜNCÜSÜ YARIN”

‘FETÖ’cülerin, PKK’lıların ve bilumum kaçkınların sözcüsü’ diyerek CHP Lideri Kılıçdaroğlu’na seslenen Bakan Soylu şu ifaderi kullandı:

Devlete ve ülkeye attığın iftiralar yetmezmiş gibi filmci oldun. 4 sorunun 3’ü cevaplandı dördüncüsü de yarın.

Bir de bizim soracaklarımızı bekle.
Üzülüyorum ama Mansur, Akşener, Ekrem ellerini ovuşturacak😂 

SOYLU’NUN PAYLAŞIMINDA YÜZÜNÜ GİZLEDİĞİ KİŞİYİ İFŞA ETTİLER!

Fakat, Soylu’nun yarına (09 Aralık 2022 Cuma) sakladığı sürpriz, bu gizemli paylaşımın hemen altında yorumlar kısmında ifşa edildi.

Soylu’nun paylaşımına yorum kısmında yanıt veren Birol Akbaba isimli Twitter kullanıcısı, gizemli fotoğraftaki kişinin Kılıçdaroğlu ile çekilmiş birden fazla fotoğrafının bulunduğu bir paylaşımda bulunarak, “görseldeki kişi kanunsuz biriyse, neden hapiste değil?” diye sordu.

Birol Akbaba adlı kullanıcı, daha sonra “Bugün Güncel” kullanıcısının 20 Kasım’da paylaştığı fotoğrafları da retweet etti…

Bu paylaşımda, “CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun uyuşturucu tüccarı Hamza Güner ile fotoğrafları çıktı. Çok sayıda suç kaydı bulunan Hamza Güner, CHP üyesi. CHP’li Hamza Güner’in PKK/KCK terör örgütü ile de irtibatı bulunuyor.” ifadeleri dikkat çekti.