Connect with us

SİYASET

Akşener: Saraçhane’ye giderken Kılıçdaroğlu’nu aradım, telefonu kapalıydı

İYİ Parti lideri Meral Akşener, İmamoğlu’na verilen hapis kararı günü Saraçhane’de düzenlenen mitingle ilgili CHP lideri Kılıçdaroğlu’nu aradığını ancak telefonunun kapalı olduğunu söyledi.

Published

on

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Fox TV’de İlker Karagöz’ün sunduğu Çalar Saat programında gündeme yönelik açıklamalarda bulundu. Akşener, Saraçhane mitingiyle ilgili o gün bütün liderleri aradığını, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun telefonunun ise kapalı olduğunu söyledi.

Akşener o akşam yaşanan süreci şu sözlerle anlattı:

“Sayın Kılıçdaroğlu’nu aradım. Birbirimizin telefonları var, özel kalemler araya girmeden oradan konuşuyoruz. Telefonu kapalıydı. İzin almak için aramadım yanlış anlaşılmasın. İzin alma mecburiyetim yok. Bu belediye başkanları iki partinin ittifakıyla seçilmiş başkanlar. İyi yaptığı işlerden de kötü yaptığı işlerden de biz mesulüz. Sonra döndüm, bir güç oluşturabilelim diye Sayın Gültekin Uysal’ı aradım. Çok ağır gripti, Sayın Babacan’ı aradım, basınla ilgili bir programdaymış. Sayın Davutoğlu akşama gelebileceğini söyledi. Temel Bey’e de hiç ulaşamadık, hastanedeymiş. Ben orada bir güç gösterisi yapabilelim diye aradım.”