Connect with us

MAGAZİN

Bergüzar Korel: Londra’da zaman yavaş akıyor

Uzun süredir ekranlardan uzak olan Bergüzar Korel, İstanbul ile Londra arasında mekik dokuyor. Londra’daki hayatını anlatan üç çocuk annesi 40 yaşındaki oyuncu, “Dostlarımız yanımızda yok, sosyal çevrenizi özlüyoruz” dedi.

Published

on

Bergüzar Korel, önceki akşam kız arkadaşları ile Akaretler’de bir mekana eğlenmeye geldi. Mekana girmeden önce basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet eden oyuncu, “Ayhan sahne alacak onu dinlemeye geldim. O bizim için çok değerli, hepimizin değerlisi. Hayalini gerçekleştirdiği için biz de bu mutlu gününde yanındayız, yolu açık olsun” dedi.

“ÜÇ ÇOCUKLA GÜNLER ÇOK GÜZEL GEÇİYOR”

Geçtiğimiz günlerde kızınızın doğum gününü kutlayan Korel, “Çok şükür bir yaşında oldu. Büyüyor ve büyüdükçe her gün ayrı bir macera. Kız çocuğu çok farklıymış. Refleksleri, her şeyi farklı. İlk cümlesi ‘baba’ oldu, Halit çok mutlu. Leyla uzun süre süt emdiği için devamlı ikimiz vakit geçiriyorduk. Halit hep sitem ediyordu. ‘Leyla ile hiç baş başa vakit geçiremiyorum, benim kızımla ilişkim yürümüyor’ diyordu. Artık babasının kucağından inmek istemiyor. Birlikte oyunlar oynuyorlar. Abileri de onunla vakit geçiriyor. Hatta bugün Ali’m geldi. ‘Anne ben senin boyunu geçtim’ dedi. Aynada bir baktık aynı boydayız. Üç çocukla günler çok güzel geçiyor” sözleriyle mutluluğunu dile getirdi.

“LONDRA’DA SAKİN BİR HAYATIMIZ VAR”

İstanbul ve Londra arasında mekik dokuyan oyuncu, “Yılbaşında nerede olacaksınız?” sorusuna, “İstanbul’dayım. Arkadaşlarımızla, ailelerimizle vakit geçireceğiz. O yüzden geldik zaten. Londra çok yavaş, çok çocuk odaklı. Orada zaman yavaş akıyor, daha sakin bir hayatımız var. Dostlarımız yanımızda yok, sosyal çevrenizi ve dostlarınızı özlüyorsunuz. Benim için öyle en azından. Çocuklar okula gidiyor, sürekli onlarlayım. Eğer olursa reklam çekimlerimi yapıyorum. Yakında dijital ortama bir proje yapabilirim” açıklamasını yaptı.