Connect with us

FOTO GALERİ

Oğuzhan Koç Demet Özdemir çifti tekne alacak mı?

Geçtiğimiz yaz, kiraladıkları tekne ile mavi tura çıkan Oğuzhan Koç ile nişanlısı Demet Özdemir’in bu yaz için tekne satın almaya hazırlandıkları iddia edilmişti. Yıldız Tilbe’yi dinlemeye giden çift mekan çıkışı gazetecilere yakalandı.

Published

on

Geçtiğimiz yaz  tatillerinin önemli bir bölümünü teknede geçiren  Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir, uzaktan tele objektiflerle kendilerini izleyen gazetecileri dürbünle ancak fark edebilmişlerdi.

Teknenin güvertesinden dürbünle baktığı sırada gazetecileri fark eden ve sevgilisine gösteren Oğuzhan Koç, ellerini yana doğru açarak tebessüm etmişti. Daha sonra dürbünü alan Demet Özdemir, basın mensuplarına zafer işareti yaparak selam vermişti.

Tekne alacağı iddia edilmişti Demet Özdemirden cevap geldi

Posta gazetesinde yer alan habere göre; tekne kiralarını çok yüksek bulan Özdemir’in, tekne almaya karar verdiği öne sürülmüştü.

Tekne alacağı iddia edilmişti Demet Özdemirden cevap geldi

Tüm bunların ardından Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir, önceki gece bir mekan çıkışı görüntülendi. Çift, birlikte Yıldız Tilbe’yi dinlemeye gitti.

TEKNE SORUSUNA “HAYAT O KADAR KOLAY DEĞİL” YANITI!

Çıkışta hızlı adımları ile arabaya yürüyen Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir, geçtiğimiz gün çıkan tekne satın almak istediklerine dair haberlere, “Arkadaşlar hayat o kadar kolay değil ya…” diyerek güldü.

Tekne alacağı iddia edilmişti Demet Özdemirden cevap geldi