Connect with us

FOTO GALERİ

Depremzede canlı yayına dalınca TRT yayını kesti

TRTHaber sunucusu Nilgün Balkaç’ın Kahramanmaraş’ta bulunan Fuat Kozluklu ile canlı bağlantısı sırasında, bir depremzede yayına dalarak, “Yalnız bırakıldıklarını” söyleyince TRT yayını kesti. Canlı yayını izleyenlerden ünlü oyuncu Şahan Gökbakar, yayının kesilmesine sert tepki gösterdi.

Published

on

TRT’nin muhabir kökenli haber sunucuları Nilgün Balkaç ile Fuat Kozluklu’nun canlı yayın bağlantısı sırasında sesini duyurmak isteyen bir depremzede, yayına dalarak, “Sorar mısınız 50 saat boyunca burayı yapayalnız bıraktıkları için memnunlar mı?” diye bağırdı.

Kahramanmaraş’tan yapılan canlı bağlantı sırasında bir depremzede  yalnız bırakıldıkları için tepki gösterdi. Depremzedenin “Sorar mısınız 50 saat boyunca burayı yapayalnız bıraktıkları için memnunlar mı? Sorar mısınız? Sorun onlara, söyleyin” diye yayına dalması üzerine TRT canlı yayını kesti.

ŞAHAN GÖKBAKAR SERT TEPKİ GÖSTERDİ

O anları izleyen ünlü oyuncu Şahan Gökbakar, sosyal medyadan TRT’ye sert tepki gösterdi.

Twitter’dan o anların videosunu paylaşan Gökbakar, şu ifadeleri kullandı:

“Korku dolu bilinmezliğin imdat çığlığını atan kardeşlerinden biri yanına geldi yüzüne bakmadın?!? Kaşkolun ve şiirsel anlatımınla, karizma on numara, konuşuyorsun! Hani?! Bir de bu kardeşin drama tanıklık etseydin ya! Yemez! Hemen kısın sesi! Fuat Kozluklu sen muhabir falan değilsin!”