Connect with us

FOTO GALERİ

Selen Görgüzel: Toplum olarak iyi değiliz!

Türkiye’yi hüzne boğan Kahramanmaraş depremleri sonrası sanat camiası tek yürek oldu. Bağış kampanyası ve yardım çağrıları için ilk andan itibaren harakete geçen ünlüler, 6 Şubat’tan bu yana art arda paylaşımlar yaptı. Sosyal medya hesabı üzerinden takipçilerine seslenen isimlerden biri de Selen Görgüzel oldu.

Published

on

“BUNDAN SONRA HİÇBİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK”

Instagram hesabından yaşadığı büyük üzüntüsünü dile getiren ünlü isim, şu ifadeleri kullandı:

Hayatımızın geri kalanı ve bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Mutluluk bir yer değil, bir süreç; hepimizin zamana ihtiyacı var. Acıya adapte olduk. İyileşmek için sarılmaya ve birbirimizi bırakmamaya, hayatına devam etmek zorunda olanları hafife almamaya, yaralarımızı sarmaya çok ihtiyacımız var.

“EL ELE TUTUŞUP KARANLIĞI GEÇELİM”

Sözlerine, “Şimdi el ele tutuşup karanlığı geçelim” şeklinde devam eden Görgüzel, “Yaşadığımız süreç bize yıllardır unuttuğumuz, belki de hiç öğrenemediğimizi öğretti: Birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için. Her şeyin başı; her cümleye hayattaki her canlının koduna DNA’sına, hücresine hayat veren Allah’ın adıyla ‘Bismillahirrahmanirrahim’ diyerek başlamak” mesajını yazdı.

Selen Görgüzel: Toplum olarak iyi değiliz

“TOPARLANMAYA ÇALIŞIYORUM”

Önceki gün Akmerkez’de görüntülenen Selen Görgüzel, asrın felaketi hakkında, “Ben hâlâ etkisindeyim, kendime gelmeye çalışıyorum. İşimize gücümüze yoğunlaşmaya başladık. Toparlanmaya çalışıyorum. Toplum olarak iyi değiliz” açıklamasını yaptı.

Selen Görgüzel: Toplum olarak iyi değiliz

“SAHNEYE ÇIKTIĞIMDA ÇOK KÖTÜ HİSSETTİM”

Sahnelerinin başladığını belirten 44 yaşındaki şarkıcı, “Aslında sahne almayacaktım ama işletmeden çok rica ettiler. ‘Selen Hanım burada da bir çok kişi ekmek yiyor. Bizim de ayakta kalmamız gerekiyor’ dediler. Herkesi çok iyi anlıyorum. Hepimiz çalışmak mecburiyetindeyiz. Sahneye çıktığımda kendimi çok kötü hisssettim, çok zorlandım. Önce kötü bir duyguydu ama ondan sonra herkesin tek yürek olması ve iyileşmeye ihtiyacı olduğunu görmek bana da iyi geldi. Böyle böyle birbirimize destek olacağız” ifadelerini kullandı.