Connect with us

FOTO GALERİ

John Wick: Bölüm 4 filminin İngiltere prömiyeri yapıldı

İngiltere’nin başkenti Londra’da, John Wick: Bölüm 4 filminin prömiyeri Cineworld Leicester Meydanı’ında yapıldı.

Published

on

Galaya, başroldeki Keanu Reeves ile birlikte filmde yer alan tüm oyuncular katıldı. Galada, Love Island adlı reality show programında birinci olan Türk oyuncu Ekinsu Cülcüloğlu da yer aldı.

Köpeğinin öldürülmesi üzerine yeniden yeraltı dünyasına karışan eski bir suikastçının maceralarının anlatıldığı John Wick filminin dördüncü devam halkası için dün Londra’da gala düzenlendi.John Wick karakterine hayat veren Keanu Reeves, dördüncü devam halkası için bir kez daha kamera karşısına geçti.24 Mart’ta vizyona girecek olan John Wick: Bölüm 4’ün galası, Londra’daki  Cineworld Leicester Meydanı’ında yapıldı.Galaya filmin tüm oyuncuları katıldı.Galanın davetlileri arasında Love Island adlı reality show programında birinci olan; İngiltere doğumlu Türk oyuncu Ekinsu Cülcüloğlu da vardı.

İşte John Wick: Bölüm 4’ün Londra galasından yansıyanlar…

Scott AdkinsYönetmen Chad StahelskiRina SawayamaKeanu ReevesNatalia TenaIan McShaneNicole O’BrienAbbie QuinnenSophie HermannRia HebdenLuca BishLady Victoria HerveyVictoria BrownAlex MurphyLizzie CundyArabella ChiYinka BokinniJayde Pierce (ortada)Liam Reardon (solda)Vernon Kay ve kızı PhoebeTega AlexanderPoppy O’TooleMolly RainfordJake QuickendenNicky Clarke ve Kelly SimpkinAston Merrygold ve Sarah Richards