Connect with us

FOTO GALERİ

Britney Spears’ın otobiyografisi cinsellik itirafları yüzünden ertelendi!

Britney Spears’ın çocukluğunu, en savunmasız anlarını, Justin Timberlake’den ayrılmasının kendisini nasıl yıktığını, babasının vâsiliğinden kurtulmak için verdiği mücadeleyi tüm ayrıntısıyla anlatacağı otobiyografisi hakkında bomba iddia gündeme geldi. İddiaya göre kitabın içinde bahsetmiş olduğu bazı meşhur isimlerle ilgili cinsellik itirafları kitabın ertelenmesine neden oldu.

Published

on

Dünyaca ünlü şarkıcı Britney Spears’ın serveti ve tüm hayatı neredeyse 13 yıldır babası James Parnell Spears tarafından kontrol ediliyordu. Spears, daha önce uzun süredir aşk yaşadığı Sam Asghari ile evlenmesinin ve yeniden çocuk sahibi olmasının engellendiğini açıklamıştı.

BABASININ VASİLİĞİ SONA ERDİ 

Mahkeme tarafından kızına vasilik yapması için atanan Jamie Spears, geçtiğimiz ağustos ayında bu görevden çekilmek için mahkemeye başvurmuştu. Aylar önce Los Angeles’ta görülen davada Britney Spears’ın vasiliğin sonlandırılması talebi, yargıç tarafından kabul görülmüştü. Baba Jamie Spears’ın vasiliği, 30 dakika süren kısa bir duruşmanın ardından resmen bitmişti.

TÜM HAYATI BİR KİTAPTA 

Son olarak Spears’ın otobiyografik kitabının sonbaharda çıkacağı açıklanmıştı. Şarkıcının anılarında çocukluğunu, en savunmasız anlarını, Justin Timberlake’den ayrılmasının kendisini nasıl yıktığını, babasının vâsiliğinden kurtulmak için verdiği mücadeleyi tüm ayrıntısıyla anlatacağı bildirilmişti.

Britney Spearsın otobiyografisi cinsellik itirafları yüzünden ertelendi

DÜNYAYI SARSACAK

Sözünü sakınmayan şarkıcının anılarıyla dünya gündemini sarsacağı ve kitabı Hollywood’un hayalet yazarı Sam Lansky’nin yazdığı belirtilmişti. Ancak son iddialara nazaran kitap ertelendi.

Britney Spearsın otobiyografisi cinsellik itirafları yüzünden ertelendi

‘AVUKATLARDAN MEKTUP ALDI’ İDDİASI

The Sun’da yer alan habere göre; yayıncı 41 yaşındaki Britney Spears’ın, cinsel ilişkisi olduğu iki Hollywood yıldızının avukatlarından mektuplar aldıktan sonrasında kitabı askıya aldı.

Britney Spearsın otobiyografisi cinsellik itirafları yüzünden ertelendi

“YAZDIKLARINDAN KORKAN KİŞİLER”

Şimdiye kadar, hangi ünlülerin kitap için yayıncıyla iletişime geçmiş olduğu belli değil. Bir kaynak, “Britney’i tanıyan ve yazdıklarından korkan kişiler tarafınca yayıncılara sert ifadelerle yazılmış yasal mektuplar gönderildi” dedi.