Connect with us

FOTO GALERİ

Selen Görgüzel: “Hamdi’yi düzenli olarak aldattım” sözlerim yanlış anlaşıldı

Sahne tarzı, açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Selen Görgüzel, geçtiğimiz günlerde eski eşi Hamdi Alkan ile ilgili “Onu düzenli olarak aldattım” açıklaması yaparak gündem olmuştu. Önceki gün görüntülenen şarkıcı, gazetecilerin ısrarlı soruları karşısında dayanamayıp açıklamalarda bulundu.

Published

on

Selen Görgüzel, Gökay Kalaycıoğlu’nun sunumuyla YouTube’da yayınlanan “Haber Bahane” programına konuk olmuştu. Hamdi Alkan ile 8 yıllık evliliğini geçen yıl sonlandıran Selen Görgüzel “Hamdi Alkan’ı aldattınız mı?” sorusuna şu yanıtı vermişti:

“YAKIŞIKLI ÇOCUK GEÇTİĞİNDE BÜTÜNÜNE BAKARIM”

Evet ama gözle. Yakışıklı çocuk geçtiğinde bütününe bakarım. Hamdi’yi düzenli olarak aldattım. Hamdi’ye de hep bakıyordum. Güzel kadına, eve, arabaya ve çiçeğe bakarım. Eski eşim yönetmen olduğu ve oyuncu seçtiği için güzel kadın ya da erkek gördüğümde oyuncu olması için tanıştırıyordum.

“LİBİDOM YÜKSEK DEĞİL”

Şarkıcı, “Cinsel hayatınızda başarısız mısınız?” sorusuna ise “Benim libidom yüksek değildir ve sapyoseksüel biriyim. Cinsel hayat düşkünlüğüm yok, aklıma gelmiyor. Benim eril enerjim yüksektir. İlişkilerde baskın biriyim” cevabını vermişti.

Selen Görgüzelden Hamdiyi düzenli olarak aldattım açıklamasına son nokta

ADIMLARINI HIZLANDIRDI

Selen Görgüzel, önceki gün Akmerkez’de görüntülendi. Geçtiğimiz günlerde eski eşi Hamdi Alkan ile ilgili “Onu düzenli olarak aldattım” açıklaması yaparak herkesi şoke eden ve sosyal medyada bir hayli tepki gören Görgüzel gazetecileri görünce adımlarını hızlandırdı.

Selen Görgüzelden Hamdiyi düzenli olarak aldattım açıklamasına son nokta

“ÖRF VE ADETLERİNE BAĞLI İNSANIM”

Şarkıcı, “Ne sorucağınızı biliyorum. Artık konuşmayacağım. Ne zaman konuşsam olay oluyor” diyerek şaşırttı. Gazetecilerin ısrarlı soruları karşısında dayanamayıp açıklamalarda bulunan Görgüzel, “Her zamanki gibi yine yanlış anlaşıldım. Ben örf ve adetlerine bağlı ve ona göre hareket eden bir insanım. Benim öyle bir şey yapmam mümkün mü? Beni tanıyan herkes bilir böyle bir şey yapmayacağımı. Ayrıca ben o röportajımda o cümleyi espri olsun diye kullandım” diyerek sitemde bulundu.