Connect with us

MAGAZİN

Robert De Niro 7’nci kez baba oldu

Oscar’lı ünlü aktör Robert De Niro, ‘About My Father’ adlı yeni filminin tanıtımı için röportaj verdi. Samimi açıklamalarda bulunan De Niro, ayrıca özel hayatıyla ilgili bir itirafta da bulundu.

Published

on

Robert De Niro, sohbet esnasında muhabirin altı çocuğu olduğunu söylemesi üzerine, “Aslında yedi” yanıtını verdi. “Bir bebeğim var” diyen De Niro, çocuğu ve çocuğunun annesi hakkında ise daha fazla bilgi vermedi.

ÖZEL HAYATINI GÖZLERDEN UZAK YAŞIYOR

Bugüne dek özel hayatı hakkında toplum içinde konuşmaktan kaçınan ünlü aktör, hayatındaki kadınlarla ve onlardan olan çocukları hakkında da ayrıntı vermeyi tercih etmiyor.

Robert De Niro 7nci kez baba oldu

‘TAKSİ ŞOFÖRÜ’NDE TANIŞTILAR

Robert De Niro, 1976’da Diahnne Abbott ile evlenmişti. De Niro, Abbot ile kariyerindeki önemli filmlerden biri olan ‘Taksi Şoförü’ setinde tanışmıştı. Robert De Niro, Abbott’ın kızını evlat edinerek, soyadını vermişti. Çift, evlendikten kısa bir süre sonra ikinci çocukları Raphael De Niro, dünyaya gelmişti.

Robert De Niro 7nci kez baba oldu

EVLİLİKLERİ

Abbott ve De Niro’nun evliliği, ünlü aktörün 1988’de model Toukie Smith ile birliktelik yaşamaya başlamasıyla sona ermişti. Çift, 1995’te taşıyıcı anne aracılığıyla ikiz oğulları Aaron Kendrick ve Julian Henry’ye kavuşmuştu. İkili, ikizlerinin doğumundan bir yıl sonra da ayrılmıştı.

YEMİNLERİNİ YENİLEDİLER

De Niro’nun ikinci ve son evliliği, 1997’de Grace Hightower ile olmuştu. Çift, ilk oğulları Elliot’un 1998’de doğumunun ardından boşanmış ancak 2004’te yeminlerini yenileyerek, 20 yıldan uzun bir süre birlikte kalmayı başarmışlardı.

Robert De Niro 7nci kez baba oldu

Hightower ve De Niro, 2011 yılında ikinci çocukları Helen Grace’e taşıyıcı anne aracılığıyla kavuşmuştu. İkili, 2018’de boşanmıştı.