Connect with us

3. SAYFA

Esenler’de aile faciası! Eşi ile oğlunu öldürdü, polise not atıp intihar etti

Esenler’de İnan Taşçı, eşi Gülay Taşçı ve oğlu Efe Taşçı’yı silahla öldürdükten sonra intihar girişiminde bulundu. Hastaneye kaldırılan İnan Taşçı da hayatını kaybetti.

Published

on

Olay, saat 07.00 sıralarında Esenler Mimar Sinan Mahallesi’nde meydana geldi. İddialara göre, İnan Taşçı (51), kendisinden boşanmak isteyen eşi Gülay Taşçı ile tartışmaya başladı. Tartışmanın ardından İnan Taşçı, önce eşi Gülay Taşçı (39)’yı daha sonra da oğlu Efe Taşçı(19)’yı silahla vurarak öldürdü. İnan Taşçı, yakınlarını arayarak eşinin ve oğlunu öldürdüğünü söyledi. İhbar üzerine olay yerine giden polis ekipleri, İnan Taşçı’nın pencereden rastgele ateş ettiğini gördü.

POLİSLERE NOT YAZILI KAĞIT ATTI

İnan Taşçı olay yerine giden ekiplere not yazılı kağıt attı.

Taşçı’nın eşinin kardeşlerini suçladığı notta, “Sevgili eşim ve oğlum, kendilerini 5 para karşılığında kendi şeref ve haysiyetlerini satanlar içinde sizi bırakmak asla istemedim. Mecbur kaldığım için eşim ve oğlumu katlettim. Eşim şerefli namuslu dünyanın en iyi kadınıdır. Benim için oğlum da aynısıdır. Geride kalan herkes bundan bir ders alsın. Hak eden herkese diyorum. Oğlum ve Güloşum bu ölümü hak etmedi inşallah benden beter olursunuz” yazdığı öğrenildi.

TEFECİDEN PARA ALDIĞI ÖNE SÜRÜLDÜ

Yakınlarının polis verdiği ifadeye göre, İnan Taşçı’nın kumara düşkün olduğu, tefeciden para aldığı için eşi Gülay Taşçı’nın kendisinden boşanmak istediği iddia edildi.

“ÖLDÜRDÜM DİYE BAĞIRIYORDU”

Bağrışmaları duyup olay yerine geldiğini dile getiren Eyüp Yarar, “Sabahleyin buraya geldiğimde vatandaşın biri burada silah sıkıyordu. Bağrışmalara geldim. Bayağı ateş ettikten sonra içeriye girdi. Öldürdüm diye bağırıyordu. Aşağı yukarı bir saat kurşun sıktı. Ondan sonra özel harekat geldi. İçeri girdiler. Ardından bir kişiyi dışarı çıkardılar. Galiba başında kurşun yarası vardı. Şurada ambulansa koydular, aşağı yukarı 15-20 dakika ambulans bekledi. Eğer sağ olsaydı bu kadar bekletmezlerdi herhalde. Şu anda içeride tahmin ettiğim kadarıyla bir tane çocuk, bir tane de kadın cesedi var. İçeride bekliyorlar şu anda” şeklinde konuştu.