Connect with us

MAGAZİN

Sağlık Bakanı Özkan Uğur’un sağlık durumu hakkında açıklama yaptı

Bir süredir lenfomayla mücadele eden ve tedavisi yoğun bakımda devam eden MFÖ grubunun üyesi Özkan Uğur’un hayatını kaybettiği yönünde iddialar ortaya atıldı. Bunun üzerine Uğur’un yeğeninden açıklama geldi. Ardından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da Uğur’un sağlık durumu hakkında konuştu.

Published

on

2013 yılında lenfomaya yakalanan Özkan Uğur, yapılan tedaviler sonucunda 3 kez kanseri yenmişti. Ünlü ismin bir süredir yoğun bakımda olduğu ve entübe edildiği öğrenildi.

Bunun üzerine Uğur’un eşi Aysun Uğur ve oğlu Alişan Uğur’dan Özkan Uğur ile ilgili açıklama geldi.

“DUALARINIZI ESİRGEMEYİN”

Uğur’un ailesi, “Doktorlarının büyük gayreti ve Allah’ın izniyle tedavilerin yan etkilerinden kaynaklanan sorunlarının da yakında çözüleceğine ve yoğun bakımdan çıkacağına inancımız tamdır. Hakkında çıkan kaynağı belirsiz olumsuz haberlere itibar etmemenizi rica ediyoruz. Yakında iyi haberlerini de bizzat vereceğiz inşallah. Ailesi olarak gösterdiğiniz ilgiye çok teşekkür ediyoruz. Dualarınızı esirgemeyin. Eşi Aysun Aslan Uğur ve oğlu Alişan Uğur” ifadelerini kullandı.

UĞUR’UN YEĞENİNDEN AÇIKLAMA

Bu açıklamadan saatler sonra Özkan Uğur’un vefat ettiği iddiaları sosyal medyada gündem oldu. Ortaya atılan iddianın ardından Özkan Uğur’un yeğeni Özlem Uğur da, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, söylentilerin asılsız olduğunu ifade etti. Uğur paylaşımında şöyle dedi:

“1 saat içinde sosyal medyada amcamla ilgili yayınlanan haber asılsızdır. Yüzlerce mesaja cevap vermeye çalışıyorum. Lütfen müsterih olunuz. Süreç içinde bizlerden gelecek habere itibar ediniz. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Asılsız haberlere itibar etmeyin. Dualarınız daim olsun amcam için.”

FAHRETTİN KOCA’DAN AÇIKLAMA

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Özkan Uğur’un sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Koca, “Ünlü sanatçımız Özkan Uğur’un tedavisi, bulunduğu hastanede halen yoğun bakımda devam ediyor. Durumuyla ilgili olumlu gelişme haberlerini en kısa sürede verebilmeyi temenni ediyor, kendisine ve sevenlerine geçmiş olsun diyorum” ifadelerini kullandı.