Connect with us

FOTO GALERİ

Hadise sosyal medyayı yine salladı

Çırağan Sarayı’nda iş insanı Mehmet Dinçerler ile sessiz sedasız evlenen fakat 5 ay sonra boşanan ünlü şarkıcı Hadise, gerek sahnelerinde tercih ettiği kombinleriyle gerekse sosyal medya hesabındaki paylaşımları ile dikkat çekmeye devam ediyor.

Published

on

Verdiği konserlerle adından söz ettiren başarılı şarkıcı Hadise, yoğun iş temposundan kalan zamanları da tatil yaparak geçiriyor.

TARZI DİKKAT ÇEKTİ

Daha önce çeşitli yerlerde tatil yapan ve güneşten yanan vücuduyla takipçilerinin diline düşen Hadise, son olarak farklı tarzıyla konuşuldu.

Hadisenin tarzı olay oldu Yaptın yine yapacağını

Dünyaca ünlü bir markaya ait parçalardan oluşan beyaz bir kombin yapan güzel şarkıcı, 14.5 milyon takipçisi bulunan Instagram sayfasından peş peşe yayınladığı karelere beyaz kalp emojisi ekledi.

Hadisenin tarzı olay oldu Yaptın yine yapacağını

ÜNLÜ İSİMLER DE KAYITSIZ KALAMADI

Ünlü ismin kısa sürede 170 bine yakın beğeni alan gönderisine, 2 bine yakın yorum yapıldı. Seda Sayan ve İrem Derici de meslektaşlarının bu pozlarına kayıtsız kalamayarak; “Vay çok iyi” ve “Of ama ya n’oluyor!?” mesajlarını yazdılar.

Hadisenin tarzı olay oldu Yaptın yine yapacağını

Takipçileri ise 37 yaşındaki Hadise’ye; “Moda ikonu”, “Yaptın yine yapacağını Hadise” ve “Kuğu gibisin” gibi yorumlar yaptı.