Connect with us

SİYASET

Erdoğan Bahçeli ile görüştü

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde bir araya geldi. Basına kapalı yapılan görüşme, yaklaşık 1 saat sürdü. Görüşmenin ardından açıklama yapılmadı.

Published

on

Cumhurbaşkanlığı, görüşmeye ilişkin fotoğraf paylaştı.

Bahçeli, geçen salı partisinin grup toplantısında emekli aylıklarına yapılan zammı yeterli bulmadığını açıklamıştı. Bahçeli’nin açıklamalarının ardından AKP Grup Başkanı Abdullah Güler, “Mümkündür, bu manada çalışanlarımızın özellikle enflasyona ezdirilmesi, özlük haklarının artırılması noktasında çabamız olacaktır. Ancak bütçe imkanları dediğimiz denge var” diye konuşmuştu.

Öte yandan Bahçeli’nin İsveç’in NATO üyeliğine itirazında haklı ve meşru itirazları olduğunu hatırlattığı grup konuşmasındaki, “Bizim NATO’ya bakışımız bellidir. Esasen hiç değişmemiştir. Dünya’nın NATO’dan ve ABD’den ibaret olmadığı bilinmelidir. Fakat Türkiye’nin stratejik tercih ve kararlarının da arkasında duracağımızı, Litvanya zirvesini tek yürek halinde takip edip ülkemizin çıkarları neyi gerektiriyorsa onun yanında olacağımızı üstüne basa basa ifade ediyorum” ifadeleri de dikkati çekmişti.