Connect with us

SİYASET

Özcan, Kılıçdaroğlu’nun ses kaydını paylaştı: ‘Atın gitsin bu adamı’

CHP’den ihracı istenen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, sosyal medya hesabından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ses kaydını yayınladı. Kayıtta Kılıçdaroğlu’nun, “Partiden atın gitsin bu adamın ne işi var” dediği duyuluyor.

Published

on

Tanju Özcan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“İyi dinleyin lütfen… Sayın @kilicdarogluk, dün partili gençler ile yaptığınız toplantıda benimle ilgili olarak ‘Arkasında hangi güçlerin olduğunu biliyoruz’ ifadesini kullanmışsınız. Arkamda herhangi bir ‘gizli güç’ yok. Kimsenin maşası olmam. Amacım da gizli değil, ‘Değişimin Gn. Başkan’dan başlaması…’ İddianızı ispatlayamazsanız, sizi müfteri olarak ilan edip dava edeceğim.”

Özcan’ın sosyal medya hesabından paylaştığı ve Kılıçdaroğlu’na ait olduğu ileri sürülen ses kaydında, “Partiden atın gitsin bu adamın ne işi var? MYK’da karar verdik partiden kesin ihracı için. Yüksek Disiplin Kurulu’na sevk ettik. Ama Kurul, ‘hayır’ dedi. Bir yıl süreyle ihraç ederiz. Bizim etki edecek halimiz yok. Çünkü Yüksek Disiplin Kurulu üyelerini Kurultay seçiyor. Şimdi kalktı başka bir şeyler yapıyor. Arkasında kimlerin olduğunu gayet iyi biliyorum. Niçin bunları yaptığını da biliyorum.  Partide gereksiz bir tartışma olmasın diye paylaşmıyoruz” ifadeleri yer alıyor.

BOLU’DA DELEGE SEÇİMLERİ İPTAL

CHP’de kurultay sürecinin başlamasının ardından Bolu’da Merkez ilçede gerçekleştirilen mahalle delege seçimleri iptal edildi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Kılıçdaroğlu gitsin diyenlerin kazandığı  delege seçimleri iptal ediliyor” iddiasında bulundu. İddiaları reddeden CHP Bolu İl Başkanı Ersan Türkoğlu, “Oy kullanmaya gelen üyeler aranarak Belediye Başkanı’nın selamı üzerinden bir liste verilerek desteği istenmiş. Bu da üyenin iradesine müdahale olarak değerlendirildi. Bu gerekçelerden iptal ettik” dedi.

KAYNAK: MİLLİYET