Connect with us

MAGAZİN

Çağla Şıkel buz dolu fıçının içine girdi

Çağla Şıkel soğuk korkusunu yenebilmek için büyük oğlu Kuzey ile buz dolu fıçıya girdi. Şıkel, o anları sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

Published

on

Çağla Şıkel, Emre Altuğ ile evliliğinden olan oğulları Kuzey ve Uzay ile Alaçatı’da tatil yapıyor. Tatilden keyifli anlarını takipçileriyle paylaşan  Şıkel, oğlu Kuzey ile soğuk su ve buz dolu fıçıya girdi. Ünlü isim, o anları Instagram hesabından paylaştı.

“İKİMİZ DE SOĞUKTAN NEFRET EDİYORUZ”

Soğuk korkusunu yenebilmek için böyle bir deneyim yaşamak istediğini belirten ünlü manken, paylaşımına şu notu düştü:

“O benden cesaret aldı, ben de ondan… Seninle böyle bir deneyimi yaşamak inanılmazdı. İyi ki benimleydin oğlum, teşekkür ederim.  İkimiz de soğuktan nefret ediyoruz. İkimiz de üşümeyi hiç sevmiyoruz, soğuk suda yüzmeyi, soğuk duş almayı da öyle…”

Şıkel, “Ama zihnimdeki bu kalıpları yıkmak isterken bir de sağlığa olan faydalarını okudukça denemek için sabırsızlanıyordum… Sonrasında ‘coldbath’ keşfettik” ifadelerini kullandı.

“GÜNLERDİR MENTAL OLARAK HAZIRLANIYORUM”

Suyun içinde iki dakika kaldığını yazan Çağla Şıkel, “Günlerdir bunun için mental olarak hazırlanıyorum. Soğuğa değil sadece nefesime odaklandım çünkü soğuğun dayanılmaz olduğunu düşünen sadece zihnimiz.Soğuğa değil sadece nefesime odaklandım çünkü soğuğun dayanılmaz olduğunu düşünen sadece zihnimiz” dedi.