Connect with us

FOTO GALERİ

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’dan yoğun diplomasi trafiği

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, New York’ta temaslarına devam ediyor. Bakan Fidan, birçok ülkeden mevkidaşıyla bir araya geldi.

Published

on

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, New York’ta temaslarına devam ediyor. Bakan Fidan, birçok ülkeden mevkidaşıyla bir araya geldi.

Bakan Fidan, New York’ta Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulu marjında Slovakya Dışişleri Bakanı Miroslav Wlachovsky ile görüştü.Fidan, New York’ta Küba Dışişleri Bakanı Bruno Rodríguez Parrilla ile bir araya geldi.Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, New York’ta Bulgaristan Dışişleri Bakanı Mariya Gabriel ile görüştü.Bakan Fidan, New York’ta Birleşmiş Milletler Genel Kurulu marjında Gürcistan Dışişleri Bakanı Ilia Darchiashvili ile görüşme yaptı.Bakan Fidan, New York’ta Birleşmiş Milletler Genel Kurulu marjında Şili Dışişleri Bakanı Alberto van Klaveren ile görüştü.Hakan Fidan, Nikaragua Dışişleri Bakanı Denis Moncada Colindres ile bir araya geldi.Fidan, İspanya Dışişleri, Avrupa Birliği (AB) ve İş Birliği Bakanı Jose Manuel Albares ile bir araya geldi.Fidan, Türkevi’nde Panama Dışişleri Bakanı Janaina Tewaney Mencomo ile görüştü.Bakan Fidan, Belarus Dışişleri Bakanı Sergei Aleinik ile bir araraya geldi.Hakan Fİdan, Letonya Dışişleri Bakanı Krisjanis Karins ile görüştü.Bakan Fidan, Bahreyn Dışişleri Bakanı Abdullatif Bin Rashid Al Zayani ile Türkevi’nde bir araya geldi.