Connect with us

3. SAYFA

Polis memuru, eski sevgilisi ile erkek arkadaşına kurşun yağdırdı

İzmir’de polis memuru, sokakta karşılaştığı eski sevgilisi Elvin Özütaştan ile erkek arkadaşı Fehmi Kaan Berberoğlu’na tabancayla kurşun yağdırdı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan öğretim görevlisi Özütaştan hayatını kaybederken, eski milli yüzücü olduğu belirtilen Berberoğlu ise tedaviye alındı.

Published

on

A.E.Ö., iddiaya göre bir süre birlikte olduğu Özütaştan ve Berberoğlu ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine A.E.Ö. beylik tabancasını çıkartarak art arda ateşledi. Özütaştan ile Berberoğlu vücudunun birçok yerine isabet eden çok sayıda kurşunla yere yığıldı.

Polis memuru A.E.Ö. olay yerinden kaçarken, ihbar üzerine bölgeye  sağlık ve polis ekipleri sevk edildi

Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Berberoğlu Sağlık Bilimleri Üniversitesi Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, Özütaştan ise İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atütark Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü.

Yaralılardan Özütaştan, doktorların çabalarına rağmen kurtarılamadı.

Eski milli yüzücü olduğu belirtilen ve saldırı sırasında sağ omzuna 2, sol omuzuna 3, bel bölgesine 1, sırtına ise 1 olmak üzere toplamda 7 kurşun isabet eden Berberoğlu’nun ise hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

Öğretim Görevlisi Elvin Özütaştan’ın cansız bedeni, savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olay yerinde inceleme yapan polis memurları çok sayıda boş kovan ele geçirdi.

Polis ekipleri, şüpheli A.E.Ö.’nün yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlattı.