Connect with us

GÜNDEM

Kılıçdaroğlu Güldür Güldür Show’a telefon açtı sosyal medyada topa tutuldu!

Güldür Güldür Show’un “CHP skecini izledikten sonra program yapımcılarına telefon açan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medyada eleştiri bombardımanına tutuldu.

Published

on

Kılıçdaroğlu’nun telefon görüşmesinin ayrıntıları Güldür Güldür Show’un resmi sosyal medya hesabından paylaşıldı. Paylaşıma yorum yapan takipçiler Kılıçdaroğlu’nu eleştirdi. İşte o paylaşımlardan bazıları…
Güldür Güldür Show @Guldur_Guldur
Sayın Kemal Kılıçdaroğlu aradı ve dün akşam yayınladığımız skeçle ilgili “Eskiden çok yapılıyordu bu şekilde mizah, siyasiler memnuniyetle ve hoşgörü ile karşılıyordu çok değer veriyordu. Şimdi de sizin bu tip hicivlere yer vermeniz çok değerli. Bu mizaha siyasetin, siyasilerin ve en önemlisi halkın ihtiyacı var. Beğenerek izledim ve emeği geçen herkesi kutluyorum ve eğer kabul ederseniz uygun bir zamanda seyretmeye gelmek istiyorum” dedi. Teşekkür ediyoruz ve bekliyoruz.
Oğuzhan Atsız @oguzzatsiz
Giulio Cesare @szrykt
Gençliğimiz Var @gencligimizvarr
Adanaspor Hastası @fanatikturbey
Oyu yüzde 50 den 35 e düşüren yılın 365 günü zam yağdıran kişiye istifa demiyorlar da buna diyor sivriler
Hasan Ünlü KILINÇ @hasanunlukilinc
Pişkin awk
Aydın @aydinteyyar68
Bundaki pişkinlik seviyesini kırması için güldür güldürün daha ağır bir skeç yapması lazım herhalde, hiç utanma sıkılmada yok arkadaş.
MAF @TuncayKurt
Eleştiriniz hafif di. Taş en gediğine koyma zamanıydı. Bunların kirli ilişkileri yüzünden genç bir nesil yok oldu. Hepsi umutsuz, çaresiz.