Connect with us

FOTO GALERİ

İrem Derici’den Gökhan Fırat’a: Önümüzdeki tüm yıllara seninle girmek istiyorum!

‘Survivor’ yarışmasıyla ünlenen Atakan Işıktutan’la iki ay önce ayrılan popçu İrem Derici, fotoğrafçı ve yönetmen Gökhan Fırat’la yeni bir ilişkiye yelken açmıştı. Çiçeği burnunda aşıklar, son olarak sosyal medyadan birbirlerine yazdıkları aşk dolu mesajlarla gündeme geldi.

Published

on

İrem Derici (36), geçtiğimiz aylarda gönlünü kendisinden yedi yaş küçük sporcu ve eski Survivor yarışmacısı Atakan Işıktutan’a kaptırmıştı. Evlenmesi beklenen çiftten kötü haber gelmiş; sevgilisinin ailesiyle tanışmış olan İrem Derici, Atakan Işıktutan ile ayrıldıklarını duyurarak şu açıklamayı yapmıştı:

Haberler girmeye başladı, biz baştan konuşalım da kimse komplo teorilerine girmesin. 8 ay muhteşem bi’ şey yaşadık Atakan’la, hala benim için dünyanın en kıymetli insanı. Ama korkunç yoğun tempolarda çalışıyoruz ve yorgunuz. Birbirimize vakit ayıramaz olduk. Ayrılmamızın mantıklı olacağını düşündük, yıpranmamak ve sonrasında daha da kırılmamak adına. Bana hiç yaşamadığım bir sevgi yaşattığın için sana çok teşekkür ederim, iyi gününde de kötü gününde de ilk arayacağın insan benim bunu unutma tanıdığım en beyefendi adam.

ATAKAN’I ÇABUK UNUTTU!

Ünlü popçunun, ayrılıktan kısa bir süre sonra yönetmen ve fotoğrafçı Gökhan Fırat’la aşk yaşamaya başladığı ortaya çıkmıştı. Sevgilisinin kendisine sımsıkı sarıldığı bir kareyi sosyal medya hesabından paylaşan Derici, “Ve özlediğinde hırçınlaşanlar vardır” mesajıyla aşkını ilan etmişti.

İrem Dericiden Gökhan Fırata: Önümüzdeki tüm yıllara seninle girmek istiyorum

“YENİ YIL KAFA GÖZ BİR GİRİŞ YAPTIK”

İrem Derici, son olarak sosyal medyadan sevgilisinin paylaşımına yaptığı bir yorumla adından söz ettirdi.

Fırat, sevgilisinin sahnede hayranlarıyla konuştuğu anları 14.1 bin takipçisi bulunan Instagram sayfasından; “Biz de yeni yıla böyle kafa göz bir giriş yaptık” mesajıyla yayınladı.

İrem Dericiden Gökhan Fırata: Önümüzdeki tüm yıllara seninle girmek istiyorum

“BENİM ARSIZ KUMARBAZIM”

Şarkıcı, sevgilisinin bu gönderisine kayıtsız kalamayarak “Benim arsız kumarbazım. Seni çok seviyorum ve önümüzdeki tüm yıllara seninle girmek istiyorum! Mutlu yıllar sevgilim!” mesajını yazdı. Gökhan Fırat ise İrem Derici’ye şu sözlerle yanıt verdi:

Benim güzel, enerjisini sevdiğim aşkım. Güzel, huzurlu, mutlu yıllarımız olsun. Seni çok seviyorum.