Connect with us

FOTO GALERİ

Ünlü model kırmızı bikinisiyle göz kamaştırdı

Bir süredir kendi markasının mayo çekimleriyle meşgul olan 32 yaşındaki İngiliz model, oyuncu ve tasarımcı Kimberley Garner; yeni yılın ilk tatili için rotasını St. Barts Adası’na çevirdi.

Published

on

Deniz ve güneşin tadını çıkaran ünlü isim, kaldığı lüks otelin plajında kırmızı bikinisiyle güneşlenerek, fit fiziğini gözler önüne serdi.

SERİNLEMEK İÇİN DENİZE GİRDİ

Güneş altında kaldıktan sonra serinlemek için denize dalan Garner, kısa bir süre yüzdükten sonra sudan çıktı. Kimberley’nin dümdüz olan karnı da dikkatlerden kaçmadı.

Ünlü model soluğu tatilde aldı Kırmızı bikinisiyle göz kamaştırdı

ARKADAŞI YANINDA, SEVGİLİSİ UZAKLARDA!

Kimberley Garner’a, gizemli bir erkek arkadaşı da eşlik etti; ancak oyuncunun sevgilisi görünürlerde yoktu.

Ünlü model soluğu tatilde aldı Kırmızı bikinisiyle göz kamaştırdı

Genç yaşında büyük bir başarı yakalayan Garner’ın, aşk hayatında da yüzü gülüyor. Ünlü isim, şimdilerde Andreas Anthis ile birlikte. İkili, ilk kez geçtiğimiz temmuz ayında Londra’da Kimberley’nin köpeği Sasha’yı gezdirirken görüntülenmişti.

Ünlü model soluğu tatilde aldı Kırmızı bikinisiyle göz kamaştırdı

“KİMSE ŞİRKETİMİN BANA AİT OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORDU”

Öte yandan daha önce ilk kez işe başladığında kimsenin onu ciddiye almadığından bahseden Garner, Daily Mail’e konuşarak şu ifadeleri kullanmıştı:

Sanırım insanlar bazen benim sadece bir model olduğumu düşünüyor ama markamın her parçasından ben sorumluyum. İlk şirketimi kurduğumda 18 yaşındaydım. Aklıma bir fikir geldi, günlerce uyumayıp bu fikri nasıl hayata geçireceğimi kendi kendime öğrendim. Şirketim bir gecede çok başarılı oldu. Ancak, sadece 18 yaşında olduğum için kimse bunun bana ait olduğunu hayal bile etmiyordu. Yumuşak sesli, sarışın genç bir kızdım. Bu yüzden kimse beni ciddiye almaz ve şirketin bana ait olduğunu düşünmezdi. Ben de bu yüzden stajyer gibi davranırdım! Şirket için tüm toplantıları, telefon görüşmelerini ve e-postaları ben hallederdim.