Connect with us

SİYASET

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek: Murat Kurum İstanbul için bir şanstır

AK Parti’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Murat Kurum, Galatasaray Kulubü’nü ziyaret etti. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Kurum’un adaylığı için “İstanbul için bir şanstır” dedi. Kurum, Beşiktaş’ı ve Fenerbahçe Kulübünü de ziyaret etti.

Published

on

Cumhur İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, Galatasaray Kulübü’nü ziyaret etti.

Kurum, ziyaretin ardından Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ile birlikte açıklamalarda bulundu.

“İSTANBUL İÇİN BİR ŞANS”

Galatasaray Başkanı Özbek, Murat Kurum’un adaylığı için “Sayın bakanın İstanbul için bir şans olduğunu, faaliyetlerini özellikle İstanbul’un ihtiyaçları çerçevesinde sürdüreceğinden ben son derece eminim” dedi.

İstanbul’u bir spor şehri yapmak istediklerini söyleyen Kurum, tuttuğu takımın sorulması üzerine “Ben İstanbul’un tüm kulüplerinin taraftarıyım” yanıtını verdi.

ŞAMPİYONLUK YORUMU

Kurum, Fenerbahçe ve Galatasaray arasındaki şampiyonluk yarışı üzerinden birlik ve beraberlik mesajı verdi. Kurum, “İki başaralı kulübümüz dişe diş bir mücadele gerçekleştiriyor. İnşallah hak eden kazansın diyoruz. Birliğimizi ve beraberliğimiz hep birlikte koruyacağız” dedi.

Kurum , Tüpraş Stadı’nda, Galatasaray’dan önce Beşiktaş Spor Kulübü yöneticileriyle de bir araya geldi.

Kulüp Başkanı Hasan Arat ve yöneticilerce karşılanan Kurum’a, Cumhuriyet’in 100, Beşiktaş Spor Kulübü’nün ise 120. yılı sebebiyle tasarlanan, isminin yazılı olduğu 34 numaralı 2023-2024 sezonu formalar hediye edildi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Arat ise Murat Kurum’un ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, kendisine seçim yarışında başarılar diledi.

Galatasaray ve Beşiktaş’ı ziyaret eden Kurum, ardından Fenerbahçe’ye ziyarette bulundu.