Connect with us

SPOR

Sergen Yalçın Beşiktaş taraftarına sitem etti!

Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Beşiktaş taraftarların kendisine yönelik tavrı hakkında “Daha güzel ağırlanmak isterdim. Biz burada şampiyonluklar, kupalar kazandık” dedi.

Published

on

Trendyol Süper Lig’in 30. haftasında Antalyaspor, deplasmanda Beşiktaş’ı 2-1 mağlup etti.

Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, “İlk yarı tamamen bizim kontrolümüzde geçti. Çok iyi oynadık, geçişleri çok iyi yaptık, merkezi çok iyi kullandık. İlk attığımız gol ders sayılabilecek bir goldü. Penaltı pozisyonunu görmedim. Başlangıçta yediğimiz şok gol beklemediğimiz bir zaman diliminde geldi. Tüm takımı demoralize etti” dedi.

“KISITLI BİR KADROYLA İYİ MÜCADELE EDİYORUZ”

“İkinci yarı rakip bizden daha iyi oynadı” diyen Yalçın, “Pozisyonlar buldu, goller bulabilirdi. Bunlar olabiliyor futbolda. Bugün şans bizden yanaydı. Kısıtlı bir kadroyla iyi mücadele ediyoruz. Aylardır aynı oyuncularla oynuyoruz. Bugün Antalyaspor camiası olarak sıralamadaki yerimizi koruduk. Şartlar mümkün olursa sezonu ilk 10’da bitirmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Kısıtlı bir kadrolarının olduğunu vurgulayan Yalçın, şunları söyledi:

“Transfer döneminde transferi açamadık. En iyi oyuncumuz gitti. Ülkenin hassas noktalarına dokundu, biz de göndermek zorunda kaldık. İhtiyacımız olan oyuncularımız vardı. Ekonomik olarak takımı zor duruma sokmak istemiyorum. Bana ‘Elimizdeki kadroyla ligde kalır mıyız’ dediler, ben de ‘Kalırız’ dedim. 50 puan bandında ligi bitirmek istiyoruz. Ben de hamle yapalım, takımda rekabet olsun istiyorum ama işimiz, elimizdeki kadroyla en iyisini yapmak.”

“KADRO KURMAK DÖVİZDEN DOLAYI ZOR”

Anadolu kulüplerinin mali zorluklar yaşadığını dile getiren Sergen Yalçın, “Anadolu takımları maddi olarak zor durumda. Gelirlerin yukarı çıkması lazım. Bu durum Türk futbolunun iyi yerlere gelmesini engeller. Anadolu takımlarının televizyon gelirlerinin yukarıda olması gerekiyor, yoksa kadro kurmak dövizden dolayı çok zor” dedi.

SİYAH BEYAZLI TARAFTARA SİTEM!

Sergen Yalçın, siyah-beyazlı taraftarların kendisi ile ilgili tutumuna yönelik bir soruyu, “Daha güzel ağırlanmak isterdim. Biz burada İnönü Stadı’nda şampiyonluklar, kupalar kazandık. Tüpraş Stadı’nda en zor sezonda, pandemi sezonunda şampiyonluk kazandık. Futbol böyle bir iş, bugün varsın yarın yoksun şeklinde yanıtladı.