Connect with us

3. SAYFA

Filim seti değil, Rize’de silahlı çatışma!

Bu görüntüler, bir film setini çağrıştırsa da tamamen gerçek. Rize’de sokak ortasında görenleri şaşkına çeviren gerçek bir silahlı çatışma yaşandı! Hsumetli komşuların silahlı, bıçaklı çatışmasında 3 kişi yaralandı, 7 kişi gözaltına alındı.

Published

on

Rize’de husumetli gruplar arasında sokak ortasında çıkan silah ve bıçaklı kavgada 3 kişi yaralanırken 7 kişi de gözaltına alındı.

Merkeze bağlı Mermerdelen Mahallesi, Atatürk Caddesi‘nde saat 15.45 sıralarında, aralarında husumet bulunan iki grup sokak ortasında karşılaştı. Tarafların sözlü tartışması giderek büyüyerek kavgaya dönüştü.

İki taraf da silah ve bıçakla birbirlerini hedef aldı. Birbirlerine kurşun yağdıran taraflar yaralandı. Bu sırada devriyede bulunan polis ekipleri taraflara ikazda bulundu. Silah kullanmaya devam edilmesi üzerine polis ekipleri gerekli müdahaleyi yaparak olay kontrol altına alındı.

Çevrede bulunan vatandaşların 112 acil çağrı servisine bildirmesi üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralanan H.Ç. ve B.Ö.K. ve T.Ç. isimli şahısları ambulanslarla Rize Devlet Hastanesi ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırdı.

Yaralanan şahısların hastanede tedavileri devam ederken olay ile ilgili 7 şahıs gözaltına alındı.