Connect with us

3. SAYFA

Lütfü Savaş’a saldırı: Sahneden aşağıya atıldı

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş bugün gittiği Samandağ-Yaylıca’da konuşma yaptığı sırada saldırıya uğradı.

Published

on

CHP’nin yeniden aday gösterdiği Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş saldırıya uğradı. Savaş konuşma yaptığı sırada koşarak sahneye çıkan bir kişi, Savaş’ı sahneden aşağıya attı.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, seçim çalışmaları kapsamında Samandağ ilçesindeki Yaylıca Mahallesi‘ni ziyaret etti.

Savaş konuşma yaparken sahneye çıkan bir kişi, Savaş’ı iterek sahneden aşağıya attı. Saldırgan güvenlik görevlileri tarafından yakalandı.

Lütfü Savaş’a saldıran kişinin psikiyatrik tedavi gördüğü, saldırının herhangi bir husumet ya da siyasi nedenden yaşanmadığı belirtildi.

Savaş, saldırı sonrası ciddi bir zarar görmezken, konuşmasına kaldığı yerden devam etti.

LÜTFÜ SAVAŞ SALDIRI İÇİN NE DEDİ?

Lütfü Savaş, saldırı olayını X hesabından yaptığı paylaşımda şöyle değerlendirdi:

“Bugün Samandağ-Yaylıca’da maalesef psikiyatrik tedavi gördüğünü öğrendiğimiz bir yurttaşımız, çok güzel bir coşkuyla bizi karşılayan Samandağ halkına hitap ederken tatsız bir olay yaşandı.
Ben doktorum, yurttaşımız hasta. Onun tedavisi için de her şeyi yapacağım. Üzüntüsünü bildiren herkese, Samandağ ve Yaylıca halkına ve hasta kardeşimizin ailesine tüm destekleri için teşekkür ediyorum.”