Connect with us

3. SAYFA

Rezidansta feci ölüm!

Esenyurt’ta Dilaray Karmaz (25), iddiaya göre oturduğu rezidansın 30’uncu katından düşerek hayatını kaybetti. Dilaray Karmaz’ın ölümüyle ilgili başlatılan soruşturmada kız kardeşi Lale Begüm Karmaz ile arkadaşı Zeynep İlkay Oyan gözaltına alındı. Karmaz kardeşlerin sosyal medyada canlı yayın yüzünden tartıştığı öğrenildi.

Published

on

İstanbul’da genç bir kız, 39 katlı binadan düşüp öldü. Olay, Esenyurt ilçesi Zafer Mahallesi Adile Naşit Bulvarı üzerinde bulunan bir sitede saat 00.30 sıralarında meydana geldi.

İddiaya göre, kız kardeşiyle aynı dairede yaşayan Dilaray Karmaz (25) henüz bilinmeyen bir nedenle 39 katlı binanın 30’uncu katından sitenin avlusuna düştü.

Durumu fark eden kız kardeşi olayı site güvenliğine bildirdi. Site güvenliği ve vatandaşlar, Dilaray Karmaz’ı sitenin avlusunda buldu. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri Dilaray’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi aldı.

Olay yeri inceleme ekipleri dairede ve sitede incelemelerde bulunurken, cumhuriyet savcısı olayla ilgili soruşturma başlattı.

İncelemelerin ardından genç kızın cansız bedeni otopsi için Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

KIZ KARDEŞİ VE ARKADAŞI GÖZALTINDA

Olayla ilgili araştırmalarını derinleştiren polis ekipleri Karmaz’ın aynı evde kaldığı kız kardeşi ile kız arkadaşının bilgilerine başvurdu.

Dilaray’ın kız kardeşi, olaydan önce Dilaray ile aralarında sosyal medya hesaplarında yaptıkları canlı yayınlarla ilgili tartışma çıktığını, bunun üzerine Dilaray’ın alkol alıp odasına giderek kapıyı kapattığını, daha sonra da atladığını öne sürdü.

Polis ekipleri olay sırasında evde olan kız kardeşi ve kız arkadaşını şüpheli olarak gözaltına aldı.