FOTO GALERİ
Serenay Sarıkaya’dan “set paylaşımları!”
Oyunculuğu ve aşk hayatıyla gündemden düşmeyen Serenay Sarıkaya, “Kimler Geldi Kimler Geçti” dizisinin setinden paylaşımlar yaptı.

Çekimlerin bittiği dizi setinden çok sayıda görsel paylaşan Sarıkaya “KGKG. Hepinizi çok seviyorum… Yarın dükkanı kapatıyoruz. Emeği geçen, yolu bu projeden geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum, sarılıyorum öpüyorum… İyi ki…” notunu düştü.

Sarıkaya’nın paylaşımlarında rol arkadaşları Metin Akdülger, Hakan Kurtaş, Boran Kuzum, Ahmet Rıfat Şungar, Meriç Aral, Esra Ruşan ve Efe Tunçer, Zeynep Tuğçe Bayat, Fatih Artman‘ın da kareleri yer alıyor.

Boran Kuzum, Sarıkaya’nın paylaşımına “İyi ki” notunu düşerken Ahmet Rıfat Şungar ise “mis gibi bir kalp kadın” yorumunda bulundu.

Sarıkaya, dizide “Leyla” karakterine hayat veriyor. İşte Sarıkaya’dan set pozları…








