Connect with us

Televizyonlar

Candan Erçetin-Beyaz atışmasında SÜPER klip

Published

on

Beyazıt Öztürk, dün gece Kanal D'de son ayların en güzel Beyaz Show'unu yaptı.

Konukları ise, geçtiğimiz hafta vizyona giren “Mucize” filminin senaristi, yönetmeni ve yapımcısı Mahsun Kırmızıgül ile başrol oyuncuları idi.

Güzel sanatçı Göksel'in şarkıları ile renklendirdiği programın en büyük sürprizi Candan Erçetin'den geldi.

CANDAN ERÇETİN'İN BEYAZ'A YANIT VERDİĞİ SÜPER KLİBİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

 
Bir süredir müzik dünyasının yıldız isimlerinden Candan Erçetin'le “KLİPLİ ATIŞMA”ya giren Beyaz, geçtiğimiz hafta Candan Erçetin'in Git şarkısının müziğine yazdığı iğneleyici ve mizahi sözlerle atışmanın dozunu yükseltmiş ve,  “Biliyorum bana hayransın” ve “popüler bir showmenim” gibi sözlerle stüdyoda klip çekmişti.

Beyaz'ın geçtiğimiz haftaki klibine Candan Erçetin bu hafta çok sert cevap verdi.

Candan Erçetin bu kez “Kadın Dayanışması” adını verdiği klibi Demet Akbağ, Saba Tümer, Gupse Özay, Esra Erol ve Derya Şensoy'la birlikte çekti.

Candan Erçetin'e vokal yapan ünlü kadınlar, klip şarkısının sözlerinde Beyaz'ın programını yayından kaldırtıp yerine belgesel konduğunu söylerken, eleştiri dozunu artırdılar.

Bir önceki klipte Beyaz, Candan Erçetin'in kendisine hayran olduğunu söylemişti. O söze yanıt olarak Demet Akbağ kadın dayanışması klibinde “Çüş” derken, diğer dört ünlü kadın da kalçalarına el vurarak, Beyaz'a “kıçımın kenarısın” mesajı verdi.

Klip yayınlandıktan sonra stüdyoda alkış tufanı koparken Beyaz gülerek “Bu çok ağır oldu Candan Erçetin” dedi. Ama teşekkür etme inceliğini de ihmal etmedi.

Klip stüdyodaki izleyiciler tarafından beğenilirken sosyal medyada da hızla yayıldı.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir