Connect with us

Televizyonlar

Sosyal medyayı salladılar

Published

on

Kanal D’nin büyük beğeni ile izlenen dizisi “Ulan İstanbul”un 5. sölümüne Şebnem Bozoklu (Yaren) ile Erkan Kolçak Köstendil (Karlos)'in düeti damga vuracak. Öyle ki yapımcı bile sosyal medyadan gelen yoğun istek üzerine tanıtım amaçlı kısa versiyondan sonra düetin tamamını yayınlamak zorunda kaldı.

İŞTE YAREN'LE KARLOS'UN DÜETİ

Peki Yaren durup dururken neden yine pavyon ortamlarına düştü. Karlos'la birlikte sahnede işi ne?

ULAN İSTANBUL'UN 5. BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Çete bu kez ir kumarhaneyi soymanın peşinde ama polis de onların peşinde ve bir önceki soyguna tanıklık eden güvenlik görevlisinin çizdirdiği robot resim nedeni ile adım adım yaklaşıyor. İşte Yaren ile Karlos'un düeti de çetenin yeni işi kumarhane soygunu ile ilgili.

Karlos ile Yaren, “Yanarım” isimli arabesk şarkıyı gözlerini birbirlerinden ayırmadan söylerken ikiliyi parçanın sonunda kötü bir sürpriz bekliyor.

Hayli renkli geçen çekimlerde Bozoklu ve Köstendil şarkıyı kendi sesleri ile yorumladılar. İkili performansları ile yönetmenden tam not alırken sözlerini Erkan Keka’nın yazdığı “Yanarım”ın bestesi ise Olympos Boys’a ait.
 
''Ulan İstanbul'' yeni bölümüyle 21 Temmuz Pazartesi saat 21.00'de Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir