Connect with us

Televizyonlar

Başbakan sofrasında aç kalan tek sanatçı !

Published

on

Şahan Gökbakar, Başbakan Erdoğan'ın ünlü Dolmabahçe davetlerinden birine katıldığını, ancak sofradan aç kalktığını söyledi. Gökbakar, olayı Beyaz Tv'de önceki gece yayınlanan, “Usta'nın hikayesi” belgeselinde anlattı. İşte Şahan Gökbakar'ın Başbakan Erdoğan'la davetteki diyalogu ve o kahvaltının hikayesi:

“Meşhur Dolmabahçe kahvaltıları vardı, sanatçıların katıldığı ve Başbakan 'ın da teşrif ettiği. Onlarında birine bana da davet geldi.  Kendimce birkaç bir şey buldum. Bana şöyle derse böyle derim, şöyle yaparsa böyle ederim. Gün geldi, çattı gittik…

Büyük bir salon büyük de bir masa var. Sayın Başbakan içeriye girdi ve tek tek tokalaşarak geldi.
Tam karşı karşıya geldik  'Tombişim nasılsın?' dedi. Bir ara durakladım  'İyiyim, sağolun. Siz nasılsınız Başbakan'ım?' dedim.  'İyiyim, hala erimedin mi?' dedi. Yok, daha eriyemedim derken yan tarafa geçti.

Sonra kahvaltılar dağıtıldı. Karnım da aç, tombiş lafını da yedikten sonra yemek yemeyeyim dedim.
Ata da var orada. O üç kaşık yiyorsa ben tek kaşık yiyeyim. Kendimi zor tuttum. Tam servisler toplanırken masada kalan salamı ağzımı atarken bir baktım Başbakan konuşurken göz göze geldik. Çatalı geri bıraktım. Aç kalmıştım o kahvaltıda…” 

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir