Connect with us

Televizyonlar

“Rollerimi eşim seçer”

Published

on

Dizi sektöründe yıldızı parlayan isimlerden Mete Horozoğlu, Türkiye'nin televizyonculukta daha yolun başında olmasına rağmen büyük başarılıra imza attığını söyledi.

“Televizyonculukta daha çözemediğimiz birçok parametre var. Bundan dolayıdır ki iyi ya da kötü sürprizlerle karşılaşıyoruz” diyen Horozoğlu. Türkiye'nin Batı'nın 1930’larda yaşadığı sorunları yaşadığına işaret etti.

Mete Horozoğlu şunları söyledi:

“Aslında biraz dönüp etrafa baksak belki de birçok sorunu hiç yaşamayacağız ama biz illa tecrübe etmeyi tercih ediyoruz. Geçmiş dönem işlerine bakarak, çok iyi noktalara geldiğimizi görüyorum, bu da ileriki tarihlerde çok çok daha iyi işler yapabileceğimiz umudunu yaşatıyor bana. Bu maceranın içerisinde olmak, bunun bir figürü olmak beni mutlu ediyor.”

“Rollerimi eşim seçer”

Televizyon dizilerindeki rol seçiminde eşinin başrol oynadığını Mete Horozoğlu şu sözlerle ifade ediyor:

“Tabii ki son karar benim! Ama eşimin verdiği karar, benim son kararım oluyor hep.”

“Bekliyorum…”

Şu anda sadece Kayıp dizisine konsantre olduğunu belirten Horozoğlu, “Tiyatro bu sezon tatilde. Ama sürekli tiyatro metni peşindeyim. Nasipse seneye bir oyun daha çıkarabiliriz inşaallah. Sinema için heyecanla beklediğim bir senaryo var. Heyecanla beklediğim yönetmenler var. Bakalım, hayırlısı. Hep beraber göreceğiz” dedi.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir