Connect with us

Televizyonlar

İşten atılırsa şaşırmayın!

Published

on

AKP Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, dün Beyaz TV’de katıldığı bir televizyon programında kimsenin kılık kıyafetine karışmadıklarını söyledi.

Ancak, Başbakan'ın yakın akrabalarının üst düzey yönetici olduğu ATV'deki bir sunucunun dekoltesine de dokundurmadan edemedi. Çelik belki de, “Bizim kanal” mantığı ile baktığı içindir ki ATV'nin sunucusunun kıyafetini eleştirdi.

“Kimsenin kılığına kıyafetine karışmıyoruz” dese de Hüseyin Çelik hemen ekledi:

“Dün bir kanaldaki, yarışma programında sunucu öyle bir kıyafet gitmiş ki olmaz bu yani. Kimseye karıştığımız yok ama çok aşırı. Dünyada da kabul edilemez” dedi.

Cumartesi günü yayınlanan programlar arasında sunucusu kadın olan tek bir yarışma programı ise ATV'deki “Veliaht” programı idi.

ATV’de yeni yayınlanmaya başlayan yarışmanın sunuculuğunu ise Gözde Kansu yapıyor. AKP'li Çelik’in “kabul edilemez” sözlerinin aslında televizyon yönetimine gönderilmiş gizli bir ültümatom olduğu ileri sürülüyor.

Bu tepki nedeniyle sektörde ATV'de yayınlanan yarışmanın kısa süre sonra ya yayından kaldırılabileceği ya da sunucusunun değiştirilebileceği iddia ediliyor.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir