Connect with us

Televizyonlar

Çorbacı operet büyüledi

Published

on

O Ses Türkiye'nin dünkü (4 Kasım)yarışmacılarından Hasan Doğru, jüri üyelerini ve ekranları başındaki milyonlarca izleyicisi adeta büyüledi.

ÇORBACI OPERETİN PERFORMANSI İÇİN TIKLAYIN


Zongaldak'tan katılan yarışmacı Hasan Doğru, dünyanın en ünlü operetlerinden Enrico Caruso'nun kendi adını verdiği bestesi “Caruso”yu seslendirmeye başladığı anda jüri üyesi Gökhan da düğmeye basarak koltuğunu yarışmacıya çevirdi. Gökhan'ı diğer jüri üyeleri takip etti ve yarışmacı eseri tamamladığında herkes ayakta alkışladı.

JÜRİNİN HASAN DOĞRU'YA ÖVGÜLERİ İÇİN TIKLAYIN

Zonguldak Kara Elmas Üniversitesi Opera Bölümü mezunu Hasan Doğru, iş bulamadığı için memleketinde ailesinin çalıştırdığıı lokantada çorbacılık ve kasiyerlik yaptığını söyleyince jüri üyeleri ve ekranları başındaki milyonlarca izleyici de hayretlere düştü.

Sempatik ve mütavazı yarışmacı Hasan Doğru jürinin isteği üzerine bir de arya okudu. Hızını alamayan jüri üyeleri bu kez yarışmacıdan türkü söylemesini istediler ve o da bu isteği kırmadı. Milyonları ekranlara kilitledi.

OPERETİN TÜRKÜ PERFORMANSI İÇİN TIKLAYIN

Son derece mütevazı ve samimi davranışları ile bir anda milyonların sevgisini, sempatisini kazanan yarışmacı Hasan Doğru'yu takımına almak isteyen 4 jüri üyesi de adeta birbirleri ile yarıştı. Hasan Doğru, kendisine ilk dönen jüri üyesi Gökhan'ın takımında olmayı tercih etti.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir