Connect with us

Televizyonlar

Son noktayı koydular

Published

on

Ezgi Mola ile Tolga Çevik’in “Patron Mutlu Son İstiyor” filminin setinde başlayan arkadaşlığının aşka dönüştüğü iddia edilmişti. Tolga Çevik ve Ezgi Mola aşk iddialarına yazılı bir açıklama ile yalanlarken haberi yayınlayan Hürriyet Gazetesi hakkında dava açacaklarını söylediler. Yazılı açıklamalar şöyle:

TOLGA ÇEVİK'İN AÇIKLAMASI:

Bugün ben ve ekip arkadaşım hakkında yayımlanan haber tamamen gerçek dışıdır. Bir hayal ürününden ibaret haber, gerçeği yansıtmadığı gibi, ikimizi de toplum önünde küçük düşüren iddialar içermektedir. Sahne arkadaşımla profesyonel iş ilişkimiz de, dostluğumuz da bu tip iddialarla bozulmayacak kadar güçlüdür.

Ilgilenenlerin bilgisine sunarım…

Tolga Çevik

EZGİ MOLA'NIN AÇIKLAMASI

8 Aralık 2013 tarihinde Hürriyet Kelebek ekinde yayınlanan gerçek dışı yazı için Ezgi Mola adına yapılan basın açıklaması;

Muvekkilimiz Ezgi Mola'nın bugünkü (8 Aralık 2013) Hürriyet Kelebek ekindeki yazıda bahsedildiği şekilde”EVLi BİR ADAM”ile bir birliktelik yaşadığı iddiasi tümüyle ve külliyen gerçek dışıdır.

Habercinin yayınladığı yazının gerçek olup olmadığını araştırma zorunluluğu basın meslek ilkelerinden biridir. Hal böyle iken bu kadar ağır bir ithamin araştırmaya bile gerek duymaksızın yazı konusu yapılması hukuka aykırıdır. Ezgi Mola'nın rol arkadaşı Tolga Çevik ile gizli bir ilişki içerisinde olduğunu konu alan bugünkü yazı kesinlikle hiçbir doğruluk taşımayan gerçek dışı bir iddia ve iftiradır ve de suç isnad etmektedir.

Müvekkilim aile yapısı, hayat görüşü ve şimdiye kadar toplum önünde sergilediği tavır ve davranışlar sebebi ile de aile kurumuna bu denli saygı duymaktayken toplum önünde bu kurumu hiçe sayan bir kimse olarak gosterilmesi de gercek dışı bu yazının müvekkilimiz Ezgi Mola' ya vermiş olduğu zararın etkilerini arttırmıştır.

Adı geçen yazıyı hazırlayan, yayınlayanlar hakkında her türlü hukuki ve cezai başvuru müvekkilimiz adına hemen başlatılacaktır. Bu iftira dolu ve müvekkilimizin toplum önündeki itibarını zedeleyen gerçek dışı habere itibar etmemenizi saygıyla arz ederiz.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir