Connect with us

EKONOMİ

Kur’an-ı Kerim’le dalga geçtiler

Published

on

“Başçalan” isimli sosyal medya kullanıcısının yayınladığı yeni ses kayıtlarından biri gerçekten içler acısı. Bu kez yayınlanan ses kaydının ne AKP-Cemaat kavgası ile ne de 17 Aralık Rüşvet ve Yolsuzluk Operasyonu ile ilgisi var. Ancak biri bu ses kaydının yapıldığı günlerde İslamiyeti kendisine rehber edinmiş bir siyasi partinin milletvekili ve bakanı, diğeri ise dini İslam olan bir ülkede kamuyu bilgilendirmek misyonu yüklenmiş gazeteci. Hürriyet'te çalışıyor. İkisi de rezalet bataklığında, bu ülkenin kutsalı ile (hallerine bakılırsa) doya doya dalga geçiyor. Saygısızca, fütursuzca…

İŞTE AKILLARA DURGUNLUK VEREN KONUŞMA

Ses kaydında sabah koşusunu yapan gazeteci Metehan Demir, sabahın erken saatlerinde Twitter'da bir ayet yayınlayan dönemin AB Bakanı Egemen Bağış'ı arıyor ve Bakara Suresi ile dalga geçme fazslı başlıyor.

Kayıtta Metehan Demir'in Egemen Bağış'ın twitter'da paylaştığı Bakara Suresi'ne ilişkin “güne nurla başladım” yorumunu yapıyor. Bağış'a ait olduğu iddia edilen ses ise ne güzel yanıtını veriyor.

GOOGLE MÜSLÜMANI

Kur'an-ı Kerim ve İslami ritüellerle dalga geçen telefonun iki ucundaki sesten Egemen Bağış'a ait olduğu ileri sürülen ses, “Olum ben hergün, her cuma Google'den bakıp bir ayet sallıyorum” diyor. Metehan Demir de “Nasıl bir dini birikim sabah sabah yıkıldım” diyor.

İkili arasındaki konuşma Bakara suresi için “Bakara-Makara”, “Bu Bakara iyi makara” gibi ifadelerle devam ediyor.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir