Connect with us

Televizyonlar

Atv’de ayrılık!

Published

on

ATV Haber sürpriz bir ayrılığa sahne oldu. ATV Haber Dairesi Başkanı Erdoğan Aktaş görevinden ayrıldı. Ayrılığın tarafların uzlaşması sonucu olduğu belirtildi.
 
Ayrılığı atv Genel Müdürü Adem Gürses ve atv İnsan Kaynakları Grup Başkanı Hakan Karadere, Turkuvaz Medya Grubu çalışanlarına şöyle duyurdu.
 
“Grubumuzda Ağustos 2009 tarihinden itibaren ATV Haber Genel Yayın Yönetmenliği ve bir dönem A Haber Genel Müdürlüğü görevlerini yürütmüş olan Sn. Erdoğan Aktaş, ATV Haber’deki başarılı çalışmalarının yanı sıra, A Haber’in kuruluş aşamasından itibaren de önemli katkılar sağlamıştır.  Kendisine, Grubumuza yapmış olduğu değerli katkılar için  teşekkür eder, bundan sonraki çalışma hayatında başarılarının devamını dileriz.”

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir