Connect with us

MEDYA

Fuat Avni’den ŞOK iddia!

Published

on

Twitter fenomeni Fuat Avni geceyarısı paylaştığı tweetlerle yeni bir operasyonun haberini verdi. Ancak bu kez operasyonun kendisi ile ilgili olduğunu ama operasyonu yürütenlerin yanlış iz takip ettiğini bildirdi.

Fuat Avni, son tweetleri ile Fuat Avni olduğu iddiası ile Haberdar sitesi genel yayın yönetmeni Said Sefa'nın gözaltına alınacağını açıkladı.

“SİZİ HAPİSHANEDE ZİYARET EDECEĞİM”

Ancak Fuat Avni'nin asıl bomba açıklaması ise, kendisini yakalamaya çalışanların akıbeti ile ilgiliydi. Fuat Avni, “Fuat Avni'nin kim olduğunu sizler içeri girmeden öğrenemeyeceksiniz. Ziyarete geldiğimde kulağınıza fısıldarım belki” dedi.

İşte Fuat Avi @fuatavni_f hesabından paylaşılan tweetler:

1. Yezid bana 'Delikanliysan çık' dedikten sonra tamamen kontrolden çıktı. Ankara ve İstanbul'daki KÇG'yi ayağa kaldırdı.

2. Bizzat Twitter tarafından yalanlanan Emre Uslu-Umut Oran DM rezaletini unutturmak için yeni bir Fuat Avni bulmak zorundalar.

3. Fidan'ın çizilen karizmasını kurtarmak için kurmaca operasyon üzerinde harıl harıl çalışıyorlar.

4. Daha önce hatırladığım kadarıyla Arınç, Babacan, Suat Kılıç, Kerim Gün, Mahmut Akpınar, Emre Uslu demişlerdi bana sağ olsunlar (!)

5. Kaçak Saray'a gelen son dosyada yeni bir Fuat Avni bulmuşlar. Yeni günün Fuat Avni'si, Haberdar sitesinin genel yayın yönetmeni Said Sefa

6. Sır gibi sakladıkları operasyonu yakın zamanda yapacaklar. Ama beni daha çok ararlar.

7.Bilmediğiniz birşey var sizler içeri girmeden Fuat Avni'nin kim olduğunu bilemeyeceksiniz. Ziyarete geldiğimde kulağınıza fısıldarım belki

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir