Güncel
Makaracı’nın pişkinliğine bakın
“Kur’an-ı Kerim’e hakaret”suçlamasıyla yargılanan G.A.’dan şikayetçi olan 22 kişi arasında Egemen Bağış'ın da bulunduğu ortaya çıktı.
ŞİKAYETÇİLER: ERDOĞAN, GÖKÇEK, BAĞIŞ…
Kur’an-ı Kerim’e hakaret içerikli fotoğrafı paylaştığı iddiasıyla‘Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama’ suçundan dört yıla kadar hapis istenen G.A.’nın yargılanmasına başlandı.
G.A’nın cezalandırılması için aralarında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile eski bakan Egemen Bağış’ın da yer aldığı 22 kişi şikayetçi sıfatıyla yer alıyor.
Mahkeme, ilk duruşmada şikayetçilerin suçtan zarar görme ihtimaline dayanarak davaya katılmalarını kabul etti. Ayrıca duruşmaya gelmeyen sanık G.A’nın zorla getirilmesine karar verdi.