Connect with us

MEDYA

Newsweek ters köşe oldu

Published

on

Hillary Clinton’ın fotoğrafının yer aldığı derginin 125.000 nüshasını bayilere gönderen Newsweek, Trump’ın seçimden zaferle çıkmasının ardından ise Cumhuriyetçi adayın fotoğrafının yer aldığı yeni versiyonla yeniden baskıya gitti.
Newsweek dergisinin bünyesinde bulunduğu Topix Media’nın CEO'su Tony Romando, “Herkes gibi biz de hata yaptık” derken, Trump’ın başkan olmasını öngören bir sayı da hazırladıklarını ancak Clinton’ın kazanacağını düşündükleri için baskıda acele ettiklerini ifade etti.

'TALEP GELİRSE SATIŞA SUNABİLİRİZ' 
Tüm satıcılardan Clinton sayısını raflardan indirmelerini talep ettiklerini kaydeden Romando, “Başkan Trump sayısı için yer açıyoruz” ifadelerini kullandı. Romando, talep gelmesi halinde ise Clinton sayısının satışa sunulabileceğini aktardı. 
Topix Media Newsweek’in satışa sunulmamasını talep etse de bazı bazı gazete bayileri ise hata yaparak ‘Bayan Başkan’ kapaklı Newsweek dergilerine raflarda yer verdi.
TÜRKİYE'DEN DE POSTA ACELECİ DAVRANMIŞTI 
Posta gazetesi de, 9 Kasım tarihli sayısında dünkü baskısında Hillary Clinton'ı başkan ilan etmiş, ardından bir özür yayınlayarak; “Aşırı sürat, felaket getirdi” demişti.
Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir