Connect with us

FOTO GALERİ

Arda Turan’ın yeni adresi Arsenal olabilir!

Published

on

1 / 14

Barcelona akademisinde yetişip, 2011 yılında Arsenal’in yolunu tutan Hector Bellerin, yeniden İspanya’ya dönme hazırlıkları yapıyor.

2 / 14

Katalan devinin eski futbolcusunu sezon sonunda transfer etmek için, Londra kulübüyle temaslara başlaması beklenirken, transferin önündeki en büyük engel 40 milyon Euro’luk bonservis bedeli…

3 / 14

Barcelona’nın maksimum 25 milyon Euro teklif yapabileceği Bellerin için aradaki 15 milyon Euro pazarlık edilebilecek seviyede değil.

4 / 14

Bu noktada İspanyol basını, hakkında birçok transfer dedikodusu çıkan milli futbolcu Arda Turan’ı devreye soktu.

5 / 14

Radio Barcelona programında, Katalan ekibinin Hector Bellerin karşılığında, Arda Turan’ı Arsenal’e gönderebileceği belirtildi.

6 / 14

Geçtiğimiz haftalarda da İngiliz Times gazetesinde, Mesut Özil’in takımdan ayrılması halinde, Arsenal’in Arda Turan’ı transfer edebileceğine dair bir haber yer almıştı. (Fanatik)

7 / 14

İSPANYOLLAR DAHA ÖNCE DE ÇOK KONUŞULACAK BİR HABER YAYIMLAMIŞTI…

İspanyol basını daha önce de Arda Turan’ın sezon sonunda takımdan ayrılabileceği iddiasında bulunmuştu.

8 / 14

“Esports Cope” adlı radyo programının gündeme getirdiği “Arda’nın Çin’den gelen teklifleri ciddi şekilde değerlendirdiği” iddiası, Katalan spor gazeteleri El Mundo Deportivo ve Sport’ta geniş yer bulmuştu.

9 / 14

El Mundo Deportivo yayımladığı haberde şu ifadelere yer vermişti:

10 / 14

“Arda’nın Barcelona’da devamlılık sorunu var. Kendisine ilk 11’de sabit bir yer de bulamadı.

11 / 14

Arda, bu zamana kadar düşünmediği Çin Süper Ligi fırsatını artık kaçırmayabilir ve çok büyük bir sözleşmeye imza atabilir.”

12 / 14

Barcelona Kulübü ile 2020’ye kadar sözleşmesi bulunan 30 yaşındaki futbolcunun Çin’deki iki kulüpten aldığı teklife sıcak bakmaya başladığını yazan Sport gazetesi de şu ifadeleri kullanmıştı:

13 / 14

“Arda bu sezon forma giydiği 29 maçta 13 gol, 7 asistlik istatistiğiyle kariyerinin en iyi dönemini geçiriyormuş gibi görünse de, bu Barcelona’nın taleplerini karşılamıyor.

14 / 14

Barcelona’nın orta saha ve hücumdaki rekabetinde Arda’nın istikrarı yeterli olmuyor. Türk futbolcu, ekonomik yönden cazip olan Çin ligini artık daha ciddi düşünüyor.”

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir