Connect with us

MAGAZİN

Fahriye Evcen: Her şey adetlere uygun olacak

Fahriye Evcen ile Burak Özçivit, 29 Haziran’daki nikah için dolu dizgin hazırlık yapıyor. Fahriye Evcen gelinlik provası çıkışı gazetecilere yaptığı açıklamada, “Her şey adetlere uygun olacak” dedi.

Published

on

29 Haziran’da dünya evine girecek olan Burak Özçivit ile Fahriye Evcen, Levent de trafikte görüntülendi. Gelinlik provasından çıktıklarını belirten ikili, evlerine gittiklerini söyledi.

Gazetecilerin düğün öncesi duygularını sorduğu Fahriye Evcen, “İnanırmısınız çok heyecanlıyım, çok farklı duygularmış bunlar” dedi.
Özçivit’in gelinliği beğenip beğenmediği sorulunca, “Olur mu öyle şey, düğün öncesi gelinlik görmez damat. Herkes gibi örflerimiz adetlerimiz var, her şey usulüne uygun olacak” dedi.

ÇEKİMLER 6 TEMMUZ’DA BAŞLIYOR

Murat Boz’la birlikte rol alacakları ‘Kardeşim Benim 2’ filminin çekimlerine 6 Temmuz’da başlayacaklarını dile getiren Özçivit, “Önce diziyi bir bitirelim, sonrasında filmin çekimleri olacak, zaten teaser afiş çıktı” dedi.
‘Kardeşim Benim 2’ filminde Aslı Enver’in yer alıp almayacağı konusunda ise yakışıklı oyuncu, “O kısmı ben söylemeyeyim, sürprizi kaçmasın” diyerek akıllarda soru işareti bıraktı.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir