Connect with us

GÜNDEM

Anıtkabir’de ‘drone savar’lı nöbet

30 Ağustos Zafer Bayramı için Anıtkabir’de yapılan törenlerde alınan olağanüstü güvenlik önlemleri dikkat çekti. Alanda görevli drone savarlı ekipler kuş uçurtmadı…

Published

on

30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında devlet erkanının ziyaret ettiği Anıtkabir’de yoğun güvenlik önlemleri alındı.

Anıtkabir çevresinde sabah saatlerinden itibaren polis ekipleri yoğun güvenlik önlemleri alırken Anıtkabir’deki kulelere kesin nişancılar yerleştirildi.

Tören öncesi Atatürk’ün mozolesi ve Misak-ı Milli Kulesi’nde bomba uzmanı dedektör köpekler arama yaptı.

DRONE SAVARLAR GÖREV BAŞINDAYDI

Haber bültenlerinde ilk olarak Başbakan Binali Yıldırım’ın geçtiğimiz Şubat ayında Fikirtepe’deki programıyla karşımıza çıkan drone savarlar, Anıtkabir’de de dikkat çeken güvenlik tedbirlerinin başındaydı.

Başbakan Binali Yıldırım'ı İstanbul Fikirtepe'de Şubat ayında katıldığı bir temel atma töreninde 'drone savar'lı ekipler korumuştu.

Başbakan Binali Yıldırım’ı İstanbul Fikirtepe’de Şubat ayında katıldığı bir temel atma töreninde ‘drone savar’lı ekipler korumuştu.

Sözcü muhabiri Yavuz Alatan’ın objektifine takılan drone savarlı güvenlik görevlilerinin ekipmanlarının daha da geliştirildiği görülürken, çevrede adeta kuş uçurtulmadı.

 

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir