Connect with us

GÜNDEM

Ölen otistik oğlunun anısına şarkı yazdı

Adanalı avukat İkbal Özlem’in ‘Aşk senin adın’ adlı duygusal şarkısı ve ona çektiği klip büyük ilgi görüyor.

Published

on

Adanalı avukat İkbal Özlem Arıoğlu, geçen yıl 19 yaşındayken kaybettiği otizm hastası oğlu Serhan Arıoğlu’nun anısına albüm yaptı. Arıoğlu’nun  albümünün motor bestesi olan ve oğlu için yazılıp bestelenen “Aşk senin adın” adlı şarkısı ve bu şarkı için çektiği klip sosyal medyada büyük ilgi gördü.

OTİZMLİ ÇOCUKLAR İÇİN ÇOK ŞEY YAPTI

Avukat  İsak Arıoğlu ile evli olan İkbal Özlem Arıoğlu, iki oğlundan büyüğü olan Serhan’ın otizim hastası olduğunu 2 yıl 9 aylıkken öğrendi. O tarihten sonra kendisini oğluna ve otizmli çocuklara adayan Arıoğlu, Türkiye’de ilk Otizmli Çocuklar Derneği’nin kurulmasında baş rol oynadı. Otizmli çocuklar için özel günlerden özel spor etkinliklerine, piyano konserlerinden müzik eğitimlerine kadar çok sayıda etkinliğin düzenlenmesinde öncülük eden Arıoğlu, Adana’da bir de Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi kurulmasını sağladı. Arıoğlu’nun çabalarıyla Türkiye’de ilk kez Otistik Çocuklar İstatistiği çıkartıldı.

‘ALLAH’IN EMANETİYDİ’

Eskiden beri müziğe yatkın olan ve  konserler veren İkbal Özlem Arıoğlu, “Oğlumun sayesinde otistik çocuklara ve hayata dair çok şey öğrendik. Otistik çocuklar için yararlı ve güzel işleri onun sayesinde yaptık. Belki de Allahım bize onu böyle yararlı işlere aracılık etsin diye gönderdi.  O bize bir Allah’ın emanetiydi, günü gelince çok iyi koruduğumuzu sandığımız bu emaneti incitmeden teslim ettik“ dedi.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir