Connect with us

TELEVİZYON

İrem Helvacıoğlu sette gözyaşlarını tutamadı

Son dönemin en çok konuşulan dizileri arasında yer alan Sen Anlat Karadeniz dizisinde Vedat karakterini canlandıran Mehmet Ali Nuhoğlu, sette yaşadıklarını anlattı.

Published

on

Sen Anlat Karadeniz’in Vedat’ı Mehmet Ali Nuroğlu, İrem Helvacıoğlu’na gerçekten vurdu mu?

Dizide Vedat karakterini oynayan Mehmet Ali Nuroğlu, Nefes’i oynayan İrem Helvacıoğlu ile kamera arkasında yaşadıkları zor anları bir röportajında anlattı.

Nuroğlu, Nefes’in şiddet gördüğü ve Vedat’ın işkence ettiği o sahnelerin arka planında İrem Helvacıoğlu’nun kendisini tutamayıp ağladığını ifade etti.

Nuroğlu, “Hiç unutmuyorum, bir sahneden sonra İrem gerçekten ağlamaya başladı ve durduramadı kendini. Yanına gittim. Üzülüyorum böyle olunca ama dedi ki, ‘Kendime ağlamıyorum, bu durumu gerçekten yaşayan kadınlar var Mehmet Ali.’ Gerçekten var.” ifadesini kullanarak, Helvacıoğlu’nun oyunculuğunu da övdü.

Mehmet Ali Nuroğlu, o sahnelerin kamera arkasını da şöyle anlatıyor:

“Şunu söylemem gerekiyor; İrem’e gerçekten vurmuyorum. Bir kere herkes bunu bilsin! Ben İrem’e nasıl vurabilirim? Ama o zaten role çok iyi hazırlanmış. Bizim işimizde şöyle bir detay var; bir kralı oynayamazsın, etrafındaki oyuncular seni kral yapar. benim şiddeti bu kadar başarılı oynayabilmemde İrem’in payı büyük. Elbette profesyoneliz ve oynadığımız şeye kendimizi kaptırmıyoruz ama bu sahnelerden sonra insan yine de kötü oluyor.”

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir