Connect with us

DÜNYA

Samsung’un reklam yüzü iPhone kullanıcısı çıktı

Rusya’nın ünlü televizyon sunucusu ve Devlet Başkanı Putin’in vaftiz kızı Ksenia Sobchak, Samsung ile mahkemelik oldu. Koreli şirket Samsung’un reklam yüzü ve medya elçisi olan Sobchak’ın iPhone kullanıcısı olduğu ortaya çıkınca Samsung, kendisine 1.6 milyon dolarlık dava açtı.

Published

on

Geçtiğimiz günlerde bir TV programının çekim arasında iPhone’uyla uğraştığı görülen Samsung’un medya elçisi Ksenia Sobchak’ın başı belaya girdi. Çekim arasında iPhone X ile ilgilendiği için Samsung anlaşmalarını bozan ünlü oyuncu, kameranın çektiğini fark edince telefonu kağıtla gizlemeye çalıştı ancak yine de başarılı olamadı.

Daha önceden de iPhone kullandığı iddia edilen Sobchak’ın bu görüntüleri Samsung’un canını sıkmış gibi gözüküyor. Medya elçisine karşı anlaşmalara uymadığından dolayı 1,6 milyon dolarlık dava açan şirketin ilk defa kandırılmadığını belirtmek gerekiyor. Adam Levine ve David Ferrer gibi ünlü isimlere de dava açan Samsung, bu davalardan istediği tazminatı almıştı.

Ksenia Sobchak her ne kadar Apple logosunu gizlemeye çalışşa da pek başarılı olamadığını söylemek gerekiyor. Konu hakkında henüz yorumda bulunmayan Sobchak’ın reklam anlaşmasının iptal edileceği ve 1,6 milyon dolarlık ödemeyi yapacağı öne görülüyor.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir