Connect with us

MAGAZİN

Angelina Joli o ünvanı İrina Shayk’e kaptırdı

Beverly Hills’te sahiplerini bulan 76’ıncı Altın Küre ödüllerinin törenine, kırmızı halının gözde çifti Bradley Cooper ve Irına Shayk damga vurdu. Anelina Joli ile Brad Pitt’in ayrılması ile “Dünyanın En Güzel Çifti” ünvanını da Cooper ile Shayk’e kapmış oldu.

Published

on

Oscar’ın habercisi olarak nitelendirilen 76’ıncı Altın Küre ödülleri, dün gece düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Beverly Hills’teki The Beverly Hilton’da sahiplerini bulan ödüllerin öncesinde kırmızı halı ihtişamı yaşandı.

Kırmızı halı geçişine damgasını vuran çift ise, sadece Hollywood’un değil dünyanın en güzel ve gözde çiftleri arasında başı çeken Bradley Cooper ve Irına Shayk idi.

Oyuncu ve yönetmen Cooper ile süper model Shayk, kusursuz görünüyordu.

21 Mart 2017’de dünyaya gelen Lea adını verdikleri bir kızları olan çift, hem basın mensuplarının hem de diğer yıldızların ilgi odağı oldu.


A Star is Born ile yönetmenliğe de soyunan 44 yaşındaki Bradley Cooper, beyaz bir smokin tercih etmişti.

Beyaz takımını siyah papyon ve siyah ayakkabılarla tamamlayan Cooper’ın sevgilisi Irına da, ünlü aktörün yanında adeta parlıyordu.
Altın rengi, derin yırtmaçlı ve yarı transparan bir tuvalet giyen 33 yaşındaki Shayk, elbisesi ile aynı renkte zarif sandaletler tercih etmişti.

Hiç takı kullanmayarak abartıdan uzak bir görünüm seçen Rus güzel, omuz hizasındaki saçlarını da açık bırakmıştı. Sımsıkı el ele tutuşan çift, basın mensuplara gülümseyerek poz verdi ve kenetledikleri ellerini bir an olsun ayırmadı.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir