Connect with us

Sinema

Deniz Barut sinema filminde rol aldı

Geçtiğimiz sezon cezaevi müdürünü oynadığı Avlu dizisinden ayrılan Deniz Barut, yeni sezon ortasında yeniden diziye dönmüştü. Dizinin sevilen karakterlerinden Melis’i oynayan Barut, Limon Film imzalı bir filmde rol aldı.

Published

on

Star’ın perşembe akşamlarına damga vuran dizisinde ‘Melis’ karakterine hayat veren Barut, ‘Sesinde Aşk Var’ adlı gençlik filminde rol aldı.

Limon Film’in imza attığı projeyi Osman Taşçı yönetti. Deniz Barut’un rehber öğretmen rolüne hayat verdiği filmde Hayal Köseoğlu, Burak Tozkoparan ve Gizem Güneş aynı lisede okuyan üç arkadaşı oynadı.

Çekimleri 12 Ocak’ta başlayıp 17 günde tamamlanan ‘Sesinde Aşk Var’ filminde ailesi tarafından baskı altında yetiştirilen ancak en büyük hayali şarkı söylemek olan Deniz’in (Hayal Köseoğlu) Rüzgâr’la (Burak Tozkoparan) yakınlaşmasıyla değişen hayatı anlatıldı.

Mine Çayıroğlu’nun haber spikerini canlandırdığı filmde Cezmi Baskın, Feride Çetin ve Mert Denizmen de kamera karşısına geçti.

Senaryosunu Tufan Bora’nın yazdığı ‘Sesinde Aşk Var’ın TV filmi olarak yayınlanması planlanıyordu. Ancak projenin sinema filmi olarak seyirciyle buluşma ihtimalinin de olduğu öğrenildi.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir