Connect with us

MAGAZİN

Nurgül Yeşilçay yeni projelerle geliyor

Show TV’de yayınlanan Gülperi dizisinin final yapmasının ardından Nurgül Yeşilçay’ın bir dizi projesi olduğu ortaya çıktı

Published

on

Yakında bir tiyatro oyununda rol alacağını açıklayan oyuncu, magazincilerle sohbeti sırasında başka sürprizleri olduğunu da anlattı.

Yeşilçay, tiyatro, sinema ve dizi projeleri olduğunu açıkladı.

Yıllar önce tiyatro sahnesine çıktığını hatırlatan Nurgül Yeşilçay, biraz komedi tarafı olan ve gençlere hitap eden bir oyun olduğunu anlattı.

Sinema projesi hakkında bilgi vermeyen Yeşilçay, yapım şirketinden bir onay almadığı için açıklama yapmak istemedi. Partnerinin de henüz belli olmadığını belirtti.

Ünlü oyuncu, dizi projesi ile ilgili de ser verip sır vermedi ama yeni sezonda bir dizide yer alacağının müjdesini de vermiş oldu.

Yazın İngiltere’de okuyan oğlunun yanına gideceğini ve senaryo yazmak üzerine de bir eğitim alacağını belirtti. “Senaryo yazmak istiyorum” diyen Yeşilçay, dizi ya da sinema senaryosu yazabileceğini belirtti.

Daha önce de denemeleri olduğunu ifade eden Nurgül Yeşilçay, “Yazarlıkla ilgili kendimi geliştirmek istiyorum. Zaten yazıyordum. Var öyle bir şey. Tam hazırlanmamış bir şekilde, onu geliştirmek istiyorum” diye konuştu.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir