Connect with us

3. SAYFA

“Topuğunuz kıçınızda Putin’e koşuyorsunuz!”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı ağır bir dille eleştirdi. İdlib’te Türk askerini Rusya’nın vurduğunu ima eden Kılıçdaroğlu, “Benim askerimi kim vurursa o benim düşmanımdır. Nokta” dedi. Düşmanın aşikar olduğunu belirten Kılıçdaroğlu, “Topuğunuz kıçınızda Putin’e koşuyorsunuz” dedi.

Published

on

Kılıçdaroğlu, grup konuşmasında Mete Han’dan  buyana Türk Ordusu’nun emir komuta zincirinin bozulmadığını söyledi.

İşte Kemal Kılıçdaroğlu’nun konuşmasından satırbaşları:

İlk kez 20 Temmuz Sivil Darbesi’nden sonra ordunun emir ve komuta zinciri yoktur arkadaşlar. Genelkurmay Başkanı, hiçbir yetkisi yok. Hiç bir kuvvet mokutanı Genelkurmay Başkanı’na bağlı değil, Yaşanan perişanlık, devlet aklının kaybolma perişanlığıdır.

Akıl bali olan herke sormak isterim. Ordumuza büyük bir kumpas kurulmuş, onlarca şehidimiz var, beyler saraylarda  oturuyorlar, bir Allah’ın kulu çıkıp millete bilgi vermiyor.

Beyefendi bekliyor “Acaba Kılıçdaroğlu beni ne zaman arayacak?” Ben seni niye arayayım  yav.

Millet seni bekliyor. Çık millete bilgi ver kardeşim. Niye bilgi vermiyorsun? O gün çıkmadılar iki gün sonra da çıkmadılar.

Genelkurmay Başkanı çıkıp tweet atıyor, Yeni öğrenmişler bunu da.

BENİM ASKERİMİ VURAN BENİM DÜŞMANIMDIR

Üçüncü gün çıkıyorsun yine şehitlerden bahsetmiyorsun. Ekonomiden, işsizlikten, şundan bundan bahsediyorsun. Sanki bir şey olmamış, 34 askerimiz şehit olmuş. Bu da çok önemli bir olay değilmiş. Bunlar mı vatansever. Bunlar mı Türkiye’yi emparyal güçlerden koruyacaklar? Emperyal güçlerin maşası olanlar Türkiye’yi düzlüğe çıkaramazlar bunları herkesin bilmesi lazım.

Putin’e telefon eder, Merkel’e telefon eder… Trump’a telefon eder. Onlara meydan okur: Onlar gelir tak tak vururlar. Koşa koşa ayaklarına gider. Hani sen kahramandır yav, hani sen başkomutandın? Vurulan senin askerin. Benim askerimi vuran hangi devlet olursa olsun benim düşmanımdır. Nokta.

TOPUĞUNUZ KIÇINIZDA PUTİN’E KOŞUYORSUNUZ

Benim silahlı kuvvetlerimin, güvenlik güçlerimin vurulmasını sağlayan ya da vuran her devlet benim düşmanımdır. ben niye ayağına gideyim yav. Topuğunuz kıçınızda Putin’e koşuyorsunuz. Ve  diyorsunuz ki, Ey Kılıçdaroğlu sen niye böyle konuşuyorsun? Ne konuşayım ne konuşmamı istersiniz?

Hiç kimse unutmasın. Mısır’daki sağır sultan da duysun.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir