Connect with us

GÜNDEM

Sharon Stone’dan şok iddia!

ABD’li aktris Sharon Stone, ismini vermediği bir yapımcının, filmde partnerini canlandıran rol arkadaşıyla gerçek hayatta da cinsel birliktelik yaşaması konusunda kendisine tavsiyede bulunduğunu açıkladı. Bu isteği reddettiğini söyleyen Stone, bu teklifin ne ilk ne de son olduğunu, başka birçok yapımcının kendisinden rol arkadaşıyla yatmasını istediğini aktardı.

Published

on

34 yaşındayken rol aldığı Basin Instinct (Temel İçgüdü) filmiyle yıldızlaşan Sharon Stone, The Beauty of Living Twice’da (İki Defa Yaşamanın Güzelliği) adlı kitabında çarpıcı itiraflarda bulundu.

Kitabında, çalıştığı bazı yapımcılara ve rol arkadaşlarına, özellikle de Temel İçgüdü filmindeki partneri Michael Douglas’a övgüler yağdıran Stone, sektörde karşılaştığı cinsel taciz vakalarına da değindi.

Stone, ismini vermediği bir yapımcının, filmde partnerini canlandıran rol arkadaşıyla gerçek hayatta da cinsel birliktelik yaşaması konusunda kendisine baskı yaptığını yazdı. Ünlü oyuncu, yapımcının bu isteğini ise ekranda ‘kimyalarının uyumlu görünmesini’ istediğini söyleyerek gerekçelendirdiğini söyledi.

“REDDEDİNCE ÇALIŞMAKTAN VAZGEÇTİLER”

Bu isteği reddettiğini belirten Stone, bu teklifin ne ilk ne de son olduğunu, başka birçok yapımcının kendisinden rol arkadaşıyla yatmasını istediğini aktardı.

Stone ayrıca, başka bir yönetmenin de kendisine yakınlaşmak istediğini, reddedince ise kendisiyle çalışmaktan vazgeçtiğini yazdı. Stone bu kişiyi ayrıca ‘#MeToo adayı’ olarak nitelendirdi.

O SAHNEYE DE DEĞİNDİ

Stone’un kitabından çarpıcı bir bölümde Vanity Fair dergisinde yer aldı. Bu bölümde de Stone, kendisine şöhreti getiren Temel İçgüdü filminin ünlü sorgulama sahnesiyle ilgili yaşadıklarını anlattı.

Stone kitabının dergi tarafından alıntılanan bölümünde olayları şöyle anlatıyor:

“Filmi bitirdikten sonra izlemem için çağrıldım. Oda projeyle hiçbir ilgisi olmayan menajerler ve avukatlarla doluydu. Cinsel organımın göründüğü sahneyi ilk kez böyle gördüm.”

“TOKAT ATTIM

Filmde kendi özel bölgemi gördüğümde, “Bana ‘Biz hiçbir şey göremiyoruz’ diye karşılık verdiler” yazan Stone, “Paul’e bir tokat attım ve orayı terk edip arabama bindim, avukatım Marty Singer’ı aradım” ifadesini kullandı.

Stone, 2017’de de bu iddiasını gündeme getirmişti. Filmin 82 yaşındaki yönetmeni Paul Verhoeven, “Sharon yalan söylüyor” diyerek iddiaları reddetmişti. Yönetmen, “İç çamaşırını çıkarmasını ve kameranın orayı işaret etmesini istersen her oyuncu ne görüleceğini bilir” demişti.